Iaşi: Membru al clanului Corduneanu arestat la Baia Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan şi Costel (dreapta) Corduneanu Sursă: Facebook
Bogdan şi Costel (dreapta) Corduneanu Sursă: Facebook

Bogdan Tofan (fost Corduneanu) a ajuns din nou după gratii în miercuri seară. Interlopul ieşean, care a fost prezent astăzi la procesul în care este judecat alături de fraţii săi, a fost ridicat din sala de judecată. Lui Tofan i-a fost revocată măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciuliu pentru că nu a respectat o serie de obligaţii.

La trei luni şi jumătate de când a fost pus în libertate Bogdan Tofan a ajuns în această seară din nou în Penitenciarul Gherla. Oamenii legii au cerut Tribunalului Maramureş rearestarea interlopului ieşean după ce acesta împreună cu Silviu Gâtlan, judecat şi el în dosarul de la Baia Mare, au ameninţat şi lovit un ieşean.

Este un dosar în lucru. Se fac cercetări pentru ultraj şi lovire sau alte violenţe. Nu vă putem da mai multe detalii", a declarat Alina Vezeteu, purtătorul de cuvânt al  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Tofan şi Gâtlan ar fi comis faptele după luna martie, deşi la punerea lor în libertate instanţa le-a interzis inculpaţilor să se întâlnească.

Citiţi şi:

Iaşi: Clanul Corduneanu se regrupează pe Facebook după ce a scăpat de puşcărie (FOTO)

EXCLUSIV Costel Corduneanu, de la medalii la cătuşe (VIDEO)

După ce astăzi la Tribunalul Maramureş  li s-a adus la cunoştinţă celor 27 de inculpaţi infracţiunile pentru care au fost trimişi în judecată s-a discutat revocarea măsurii arestarii preventive în cazul lui Tofan. Judecătorul a admis propunerea oamenilor legii, iar în jurul orei 19.00 interlopul ieşean a fost ridicat cu mascaţi din sala de judecată. Tribunalul Maramureş a dat un nou termen în dosarul Cordunenilor pe 26 iulie. Atunci se va discuta şi rearestarea lui Gâtlan. Acesta nu a fost prezent la termenul de astăzi al procesului pentru că ar fi internat la un spital din Iaşi.

La termenul de astăzi s-a discutat regularitatea actului de sesizare şi s-a dat citire acestuia. Dosarul s-a amânat pentru 26 iulie", a declarat Cornel Câmpan, avocatul lui Iulian Bogdan.

La începutul lunii iulie a anului trecut  magistraţii DIICOT Iaşi au trimis în judecată 27 de persoane pentru înşelăciune, spălare de bani, trafic de persoane şi şantaj. Printre cei acuzaţi de magistraţi se numără şi Constantin Bogdan (fost Corduneanu), fraţii săi Marian, Gheorghe, Adrian, Bogdan, Vasile şi sora, Petronela, dar şi apropiaţi ai clanului.

Citiţi şi:

Iaşi: Clanul Corduneanu a fost pus în libertate (UPDATE)

O parte din membrii reţelei au fost arestaţi în ianuarie anul trecut. După un an şi două luni de închisoare, 11 persoane au fost puse în liberate pe 11 martie. Adrian Corduneanu a ieşit de după gratii pe 31 martie.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite