Ce spun ieşenii despre felul în care se face deszăpezirea: „Primarul Nichita e un minciunos“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima ninsoarea a îngropat Iaşiul în nămeţi, iar locuitorii oraşului au simţit pe propria piele „eficienţa“ de care au dat dovadă edilii. În primele zile ale săptămânii, când a nins fără încetare, drumarii nu au făcut faţă zăpezii.

Mormanele de omăt de pe străzile oraşului nu au dispărut nici după ce ninsoarea s-a oprit şi vremea a început să se încălzească. Cititoriii „Adevărul“ de la Iaşi au comentat atât pe pagina de Facebook a cotidianului, cât şi pe iasi.adevarul.ro modul în care au reacţionat şefii oraşului.

Andrei Gheorghe scrie pe Facebook: „Drumarii spun că fac şi dreg, dar de fapt numai gura e de ei. Luni seară, la ora 19.30, a trecut o maşină de la deszăpezire cu lama ridicată, ca şi cum nu ar fi fost probleme, iar maşinile mici se chinuaiu să circule prin zăpada frământată. Halal drumari şi halal conducători ai municipiului!“.

Deszăpezire pe ochi frumoşi la Iaşi: strada primarului "lună", vecinii îngropaţi sub nămeţi FOTOGALERIE

Monica se întreabă „Cam ce i-ar trebui unui oraş aşa de mare precum Iaşiul ca să poată scăpa de zăpada asta? Adică măcar străzile să fie cât de cât practicabile? Nu pot să cred că suntem în 2012.... Nichita să trăiască!!!!“.

FOTOGALERIE Un TIR s-a împotmolit în mijlocul intersecţiei de la Cotnari. Circulaţia pe ambele sensuri, blocată zeci de minute

„Nu ninsoarea face probleme. Lipsa dotărilor, a spiritului gospodăresc şi nu în ultimul rând a inteligenţei. V-aţi gândit vreun moment că ţări precum Norvegia nu au astfel de probleme, deşi astfel de ninsori ţin de cotidian?“, spune Tudor Pop pe pagina de Facebook.

Rodica Dumitriţa critică faptul că ieşenii nu dau dovadă de spirit civic. „Se circulă cu dificultate pentru că cei mai mulţi oameni nu curăţă trotuarul în faţa firmelor“, spune ieşeanca. 

„Primarul Nichita e un minciunos, câteva zile în urmă declara că toate străzile din Iaşi sunt deszăpezite. Mă mai gândeam...oare are utilaje destule pentru a ridica masinile...“, spune şi Natalia Holban tot pe site-ul de socializare.

Vezi aici cum arăta oraşul în urmă cu două zile

Tatiana Stirbate îi răspunde: „Pentru a deszăpezi oraşul nu există utilaje, pentru a ridica maşini şi pentru a scurge lumea de bani există utilaje“.

Imagini cu oraşul din 14 februarie

Aglomeraţie în Podu Roş

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite