FOTOGALERIE Un TIR s-a împotmolit în mijlocul intersecţiei de la Cotnari. Circulaţia pe ambele sensuri, blocată zeci de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TIR-ul a blocat intersecţia
TIR-ul a blocat intersecţia

Şoferul unui TIR a rămas blocat în intersecţia din Cotnari, după ce nu a mai putut înainta din cauza zăpezii frământate şi a poleiului.

UPDATE Şoferii din Iaşi circulă în condiţii de iarnă. Un drum închis şi restricţii de circulaţie în judeţ

Incidentul în trafic a avut loc astăzi, 15 februarie, în jurul orei 10.30. Şoferul unui TIR a rămas împotmolit în zăpadă şi nu a mai putut înainta. Intersecţia a fost blocată peste jumătate de oră, iar circulaţia auto a fost dată peste cap. O coadă de zeci de maşini s-a format în intersecţie.

Ambuteiaje în trafic

„Am stat 20 de minute în tramvai. Am aşteptat să se deblocheze intersecţia“, a spus Adrian I., unul din martorii incidentului.

Un echipaj al Poliţiei Rutiere s-a deplasat la faţa locului. „Poliţiştii de la Rutieră au fost la faţa locului şi au decongestionat traficul“, a spus Mădălin Ţăranu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean. Un alt TIR a rămas blocat în jurul dimineţii pe Bucium. Autovehiculul nu a mai putut urca după ce i s-au rupt lanţurile şi a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine.

Rămâneţi pe iasi.adevarul.ro pentru a urmări cum se acţionează pentru deszăpezire.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite