Sfârşitul lumii, prezis la Iaşi de creştinii radicali din America (FOTO, UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul zilei de ieri într-una dintre cele mai aglomerate intersecţii din municipiu a apărut un panou pe care este anunţată Ziua Judecăţii. Iniţiativa se pare că aparţine unui grup religios din Statele Unite care ar fi calculat cu exactitate data la care se va produce Apocalipsa.

18.25: „Câtă vreme majoritatea locuitorilor României sunt creştini, aceste anunţuri nu sunt o problemă, ci sunt lucruri care ţin de anumite biserici protestante care cred în sfârşitul lumii şi îl propovăduiesc. Sfârşitul lumii nu se ştie când vine, scrie acest lucru şi în Biblie. Din fericire, nimeni nu bagă în seamă aceste afişe. Oricum vom afla cât de curând, numai azi nu-i mâine. Putem vorbi de manipulare doar pentru cei afiliaţi acestor biserici. Dacă nu crezi şi nu te ataşezi de credinţa aceasta, nu te afectează", este de părere psihiatrul Gabriel Crumpei.

16.30: Reprezentanţii Facultăţii de Teologie Ortodoxă atrag atenţia că adevăratele semne ale Apocalipsei sunt profeţii mincinoşi, cum este cazul grupului religios din Statele Unite.

„Credinţa ortodoxă învaţă că numai Dumnezeu ştie când va fi Ziua Judecăţii. Din punct de vedere teologic sau creştinesc, mă îndoiesc că liderul grupării a avut un contact direct cu Dumnezeu. Sectele au anunţat iminenţa apocaliptică dintotdeauna şi nu s-a întâmplat nimic. Calcule şi probabilităţi se fac şi la cutremure. Sfânta Scriptură nu este o cosmogonie ştiinţifică, ci o lucrare duhovnicească şi nu se pretează la calcule matematice", a spus profesorul universitar doctor părintele Ioan Cristinel Teşu.

Eruditul susţine că efectele acestei profeţii sunt foarte grave asupra credincioşilor.

„Aceste panouri creează panică şi psihoze pentru cei care nu sunt întăriţi de credinţă şi pentru firi mai slabe. Aceasta este o campanie prin care se câştigă nişte bani. Credincioşii îşi pierd încrederea în guru, în lider şi nu în Biserica Ortodoxă, care nu se hazardează în calcule", a mai spus părintele Teşu.

15.00: Panourile cu mesajul „Ziua Judecăţii 21 mai 2011. Biblia o garantează“ au fost instalate în Iaşi de firma Euromedia în trei locaţii, bulevardul Independenţei, la Clinica Stomotologică, la Hotel Astoria şi pe un bloc la intersecţia dintre bulevardele Ţuţora şi Primăverii.

Cele trei panouri au o lungime de 5,04 metri şi lăţime de 2,38 metri.  „Comanda pentru Iaşi a fost făcută de un client din Statele Unite pentru perioada 9 mai-21 mai, după care panourile se vor da jos. Clientul a făcut comandă de decorare pentru toate oraşele mari din ţară", a spus Vlad Mihăilă, reprezentantul firmei Euromedia, biroul din Iaşi.

11.02: Vezi mai jos cum au calculat cei de la familyradio.com data exactă la care va avea loc sfârşitul lumii.

„Dumnezeu a adăugat în Geneza 7:10-11:

Şi după ce au trecut şapte zile de când apele Potopului au venit pe pământ. În anul 600 al vieţii lui Noe, în cea de-a doua lună, în cea de-a şaptesprezecea zi, atunci toate fântânile adâncului s-au deschis, la fel şi ferestrele cerului.

Arc ape care Noe a construit-o a fost singurul loc sigur din faţa distrugerii cauzate de Potop. Astfel, mila Domnului este singurul loc sigur din faţa distrugerii care vine în Ziua Judecăţii.

În 2 Petru 3:8 Dumnezeu ne reaminteşte că o zi înseamnă 1.000 de ani, înţelegându-se în mod corect că acele şapte zile din Geneză pot fi percepute ca 7.000 de ani, vedem că atunci când Dumnezeu i-a spus lui Noe că sunt şapte zile în care poate scăpa de distrugerea lumii, de fapt îi spunea că lumea are exact 7.000 de ani pentru a scăpa de mania Domnului. Deoarece Dumnezeu este atotştiutor, El ştie când este sfârşitul şi când este începutul. El ştia cât de păcătoasă va deveni lumea.

Şapte mii de ani după anul 4.990 î.H. (anul Potopului) este anul 2011, conform calendarului nostru." se arată pe site-ul celor de la familyradio.com.

Panouri publicitare cu bebeluşi homosexuali. Vezi ce părere are Biserica despre aceste mesaje

 „Ziua Judecăţii 21 mai 2011. Biblia o garantează“. Acesta este mesajul cu care au fost întâmpinaţi în această dimineaţă ieşenii care locuiesc la graniţa dintre cartierele Nicolina şi Podu Roş.

Iaşi: Turism religios în Capitala Moldovei

Pe unul dintre blocurile cu expunere la sală în cursul zilei de ieri a apărut un imens panou care îndeamnă oamenii să se pregătească pentru Apocalipsă.

image

Singura dată de identificare a autorilor reclamei este adresa unui radio creştin, fondat în Statele Unite ale Americii, Family Radio.

image

Pe site-ul postului de radio ascultătorii pot afla că „Ziua Judecăţii este temută de întreaga lume şi este ziua în care Dumnezeu va distruge lumea din cauza păcatelor omenirii. Biblia ne oferă date concrete despre acea zi“ şi că „Biblia oferă câteva dovezi uimitoare care arată că 21 mai 2011 este o dată corectă pentru Ziua Judecăţii“

image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite