Vrei să te angajezi săptămâna viitoare? Vezi aici unde poţi găsi un job în Iaşi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şantier în Agronomie
Şantier în Agronomie

Zilele acestea cei care îşi caută un loc de muncă au la dispoziţie aproape 700 de oportunităţi de angajare în mai multe domenii de activitate.

Pentru cei care au absolvit studii superioare oferta este mai limitată. Ieşenii care au finalizat o facultate au la dispoziţie numai 75 de oportunităţi de angajare. Persoanele care au numai studii medii au săptămâna viitoare 612 şanse să-şi găsească un loc de muncă. „Din totalul de locuri vacante oferite de companiile din judeţ, 307 sunt în domeniul serviciilor, din care 34 în comerţ, 3 în hoteluri şi restaurante, 105 în asigurări, 2 în transporturi şi 163 în alte activităţi de servicii", a detaliat Adriana Sârghie, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Iaşi.

Serviciile şi construcţiile saltă piaţa angajărilor de la Iaşi

Persoanele care-şi caută un serviciu mai au la dispoziţie zilele acestea şi alte 330 de locuri de muncă în confecţii, 21 în construcţii, 28 în industrie şi unul în domeniul sanitar. Printre angajatorii care solicită personal se numără BCR Asigurări de Viaţă, GRAWE România, Delphi Diesel Systems, Iasitex sau Confecţii Integrate Moldova SA.

Conform statisticilor realizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Iaşi, pe parcursul anului trecut 13.444 de persoane au reuşit să-şi găsească un serviciu. Numărul acestora a crescut cu peste 2.300 de persoane comparativ cu anul 2010.

Facultăţi din Iaşi fără căutare, dar cu şanse de angajare

Aici poţi vedea care sunt previziunile specialiştilor în ceea ce priveşte piaţa muncii din anul 2012.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte de muncă din oraşul tău!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite