Cum te poţi angaja în Iaşi. Aproape 550 de joburi vacante săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii care izolează blocul nu poartă echipament de protecţie
Muncitorii care izolează blocul nu poartă echipament de protecţie

Companiile care au sedii în Iaşi au transmis Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă 548 de posturi pentru care aşteaptă candidaţi.

Cea mai mare parte a joburilor sunt pentru ieşenii care au absolvit doar studii medii. „Aceştia au la dispoziţie o ofertă de 481 de locuri de muncă. Persoanele care au finalizat cursurile unei facultăţi pot opta pentru cele 67 de locuri oferite de angajatori", a precizat Adriana Sîrghie, purtătorul de cuvânt al AJOFM Iaşi.

FOTO Cum şi-au trăit visul american trei studenţi din Iaşi: muncă pe brânci şi distracţie pe rupte!

Cea mai marte parte a joburilor vacante, 261, se găseşte în domeniul confecţiilor. Această arie de activitate este urmată de servicii, cu 223 de poziţii oferite spre ocupare. „În acest domeniu sunt libere 20 de posturi în comerţ, unul în hoteluri şi restaurante, 105 în asigurări, 16 în transporturi şi 81 în alte activităţi de servicii", a completat Adriana Sîrghie.

Portretul robot al angajatului de criză

Ieşenii care au calificări în construcţii au la dispoziţie şase locuri de muncă, iar cei specializaţi în industrie, altele 56. Printre angajatorii care au pus la dispoziţie oferte se numără Unistil SRL, Complexul Hotelier Unirea, RATP Iaşi, Delphi Diesel Systems, Nelmar, BCR Asigurări de Viaţă sau Capgemini Services Romania.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite