Cum să-ţi creşti şansele de angajare la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 400 de persoane vor avea şansa să se califice într-o nouă meserie anul viitor pentru a-şi găsi mai uşor un loc de muncă bine plătit.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Iaşi a anunţat deja care sunt cursurile de calificare şi de reconversie profesională care urmează să fie deschise la Centrul propriu începând cu anul viitor. Astfel, instituţia a anunţat că va inaugura 17 noi module de pregătire chiar din luna ianuarie a anului 2012.

Cum puteţi avea un salariu de 4.000 de euro

Ieşenii care au absolvit cel puţin şcoala generală se vor putea califica în meserii precum zidar, instalator, bucătar, ospătar, ajutor de mecanic auto, tâmplar manual, lucrător în mecanica agricolă, lucrător în cultura plantelor şi creşterea animalelor, lucrător tricotaje şi confecţii, îngrijitor de bătrâni la domiciliu, îngrijitoare de copii sau cameristă. Cei care au studii liceale pot opta pentru cursurile de contabil, recepţioner de hotel, auditor în domeniul calităţii sau pentru cursurile de limba engleză.

Cum să scapi de şomaj. Vezi aici ce cursuri de calificare se deschid la Iaşi luna aceasta

În total, cel puţin 425 de persoane se vor putea înscrie la aceste module de calificare. Şomerii înscrişi în baza de date a AJOFM vor beneficia gratuit de aceste cursuri.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite