Cum puteţi avea un salariu de 4.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Specialiştii în telecomunicaţii sunt remuneraţi regeşte în Danemarca
Specialiştii în telecomunicaţii sunt remuneraţi regeşte în Danemarca

Companii din Danemarca, Cehia şi Germania caută angajaţi specializaţi la Iaşi. Oferta salarială nu este deloc de neglijat.

Angajatorii din Danemarca vor să încadreze specialişti în telecomunicaţii. Principalele sarcini pe care le vor avea aceştia ţin de proiectarea, documentarea şi configurarea de  sisteme, iar angajatorii solicită experienţă în domeniu şi cunoaşterea limbii engleze. Oferta salarială, însă, este foarte atractivă. Ieşenii vor fi remuneraţi cu 4.000 de euro brut lunar, iar angajatorii promit şi sprijin în găsirea unei locuinţe.

Portretul robot al angajatului de criză

Cei care vor să lucreze în Germania pot opta pentru posturi de asistenţi medicali generalişti. Pentru un program de 40 de ore pe săptămână, aceştia vor primi salarii cuprinse între 1.500 şi 2.000 de euro pe lună, iar angajatorii promit ajutor şi la găsirea unei locuinţe.

Angajatorii din Cehia caută personal specializat pentru operarea maşinilor de găurit orizontale. Salariile sunt mai mici, de 700 de euro pe lună, dar compania oferă şi posibilitatea de cazare la locul de muncă.

Unde te poţi angaja săptămâna aceasta la Iaşi

Ieşenii care vor să părăsească ţara pentru a lucra în străinătate pot merge la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă pentru a cere lămuriri suplimentare consilierilor EURES.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite