EXCLUSIV Europarlamentarul Gigi Becali, limbaj de mahala. În loc să răspundă la întrebări, demnitarul înjură! AUDIO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Cu toate că a fost ales în una dintre cele mai importante demnităţi, cea de europarlamentar, patronul echipei de fotbal din Ghencea nu se dezice de limbajul specific galeriilor de fotbal.

Cotidianul austriac Krone îl face pe Gigi Becali chiulangiul șef de la Parlamentul European

George Becali şi-a dat din nou în stambă. Omul de afaceri a uitat de normele de bun simţ şi a început să injure din nou jurnaliştii. Contactat de reporterii cotidianului „Adevărul" pentru a comenta acuzele aduse de doi oameni de afaceri botoşăneni, Becali s-a lansat într-o tiradă de injurii. Întrebarea reporterilor viza un contract între botoşăneni şi societatea Avicola din Iaşi, unde europarlamentarul a fost acţionar majoritar.  

Aceasta nu este prima „abatere" a omului de afaceri. În 2008 acesta a mai înjurat un jurnalist de la trustul de presă Intact, iar în 2010 i-a a adresat injurii şi unei angajate a ziarului „Ziua veche".

Iaşi: Angajaţii de la Avicola nu ştiu ce vor pune pe masa de Crăciun

Cum a scos Becali fulgii din Avicola

În timp ce George Becali înjură ziariştii, salariaţii de la Avicola, Fiscul, băncile şi furnizorii de materie aşteaptă să recupereze datoriile care se ridicau anul trecut la aproximativ 14 milioane de euro. Numai banii datoraţi angajaţilor pentru plata salariilor însumau 270.000 de euro.

Pe lista creditorilor de la Avicola Iaşi s-au înscris însă şi datornici-surpriză. Astfel, Fotbal Club Steaua Bucureşti sau Partidul Noua Generaţie, ambele controlate de Becali, cereau împreună peste 230.000 de lei.

Iaşi: Salariaţii de la Avicola reclamă neplata salariilor de un an de zile

Iaşi: Firma lui Gigi Becali este scoasă la vânzare pe bucăţi

Cât valorează Gigi Becali

Europarlamentarul este unul dintre cei mai bogaţi români. Potrivit „Forbes 500 de miliardari", averea lui se ridică la aproximativ 200 de milioane de euro.

Imobiliarele, vânzarea de terenuri şi afacerile cu cunoscutul club de fotbal sunt principalele businessuri ale controversatului Becali. „Latifundiarul din Pipera" deţine peste 240 de hectare, din care în București sunt peste 40 de hectare și în Brăila și Pitești peste 100 de hectare. Prețul terenurilor s-a prăbușit dramatic în ultimii patru ani, însă portofoliul lui Gigi Becali valorează în continuare zeci de milioane de euro. Celelate afaceri ale lui George Becali, precum Avicola Iași sau Arcom, acestea au înregistrat pierderi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite