Neatenţia ucide! Un bebeluş de un an şi jumătate se luptă pentru viaţă după ce a căzut de la etaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scăpat pentru o clipă de sub supravegherea părinţilor, un băieţel a căzut de la etajul trei al unui bloc. În prezent acesta este internat la Spitalul de Copii şi se zbate între viaţă şi moarte. Medicii sunt rezervaţi.

Incidentul s-a petrecut chiar în această dimineaţă într-un bloc de pe Bulevardul Nicolae Iorga. Micuţul a căzut în cap de la etajul al treilea al unui bloc şi a fost transportat de urgenţă la spital de către un echipaj SMURD. „A venit la noi cu traumatism preponderent cranian. Iniţial era în comă profundă, cu fractură de bază de craniu, cu comoţie cerebrală, ceea ce a dus ulterior la intrarea în comă de gradul I spre II. Acum respiră singur, este mai stabil", a precizat dr. Marcel Burlacu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii „Sf. Maria".

Copil de 8 ani mort sub ochii medicilor ieşeni. Avea „ficatul putred“ şi a fost tratat pentru roşu în gât FOTOGALERIE

Ceea ce îi alarmează, însă, pe medici, este faptul că micuţul are tensiunea oscilantă, lucru care ar putea indica o hemoragie internă. „Fiind o căzătură, ne putem gândi fie le o hemoragie craniană, fie la o ruptură de organe. Starea sa este încă gravă şi este internat la secţia de Neurochirurgie", a completat Burlacu.

Părinţii micuţului sunt încă în stare de şoc şi nu au putut povesti nici măcar medicilor cum s-a întâmplat accidentul.

Copiii luptă cu moartea printre igrasie şi toalete defecte la Spitalul „Sf. Maria“ FOTO şi VIDEO

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite