700 de membri ai PSD şi PNL, în centrul Iaşiului la miting. Primarul Gheorghe Nichita în fruntea protestatarilor UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea PSD Iaşi a convocat sute de persoane pentru a participa la un protest organizat astăzi, în faţa Palatului Culturii, de la ora 16.00.

Ora 17.30: Primarul Gheorghe Nichita s-a retras dintre manifestanţi după mai puţin de o oră de la debutul protestului. Demonstranţii, aproximativ 700, au ajuns în Piaţa Unirii unde s-au urcat pe soclul statuii lui Alexandru Ioan Cuza. Continuă să scandeze lozinci împotriva şefului statului şi a Guvernului. Unul dintre nemulţumiţi a ars portretul preşedintelui Traian Băsescu.

image

Ora 17.10: Protestatarii au plecat din faţa Palatului Culturii şi s-au oprit timp de cinci minute în faţa Prefecturii. Acolo au scandat „Ieşi afara, javră ordinară!“. Grupul de manifestanţi se îndreaptă spre Piaţa Unirii. Pe traseu, au făcut un popas în faţa sediului PDL Iaşi, unde au strigat din nou lozinci îndreptate împotriva şefului statului. În grupul demonstranţilor se află consilieri locali şi judeţeni, dar şi angajaţi ai societăţiilor şi regiilor subordonate Primăriei. 

Traficul auto pe bulevardul Ştefan cel Mare se desfăşoară cu dificultate. Poliţia Locală a restricţionat circulaţia maşinilor pe o singură bandă din cele două disponibile pe sesnul de mers. 

image

Ora 16.20: În faţa Palatului Culturii sunt în jur de 600 de protestatari la mitingul organizat de PSD şi PNL. Unii oameni au declarat că au ieşit în stradă pentru a susţine protestele organizate la nivel naţional împotriva lui Traian Băsescu. Printre cei prezenţi la miting se numără deputatul PSD Neculai Răţoi, senatorul PSD Sorin Lazăr, deputatul PSD Vasile Mocanu, dar şi primarul Gheorghe Nichita şi viceprimarul Romeo Olteanu.

A cincea zi de proteste la Iaşi. Aproximativ 20 de persoane s-au strâns în Piaţa Unirii

Ora 14.00: Social democraţii se solidarizează astfel protestelor din ţară organizate astăzi.

„România a ajuns într-un moment de rãscruce, în care fiecare dintre noi poate sã îşi recâştige ţara. Este cel mai puternic mesaj pe care ni-l transmit, de o sãptãmânã, oamenii care ies searã de searã în stradã, în Bucuresti, Iaşi, Cluj, Timişoara sau Constanţa. De aceea, am decis organizarea unui miting de susţinere a revendicãrilor cerute în stradã", a spus primarul Gheorghe Nichita, preşedintele PSD Iaşi. 

Citeşte mai multe despre ultimele zile marcate de proteste la Iaşi accesând linkurile de mai jos:

FOTOGALERIE A patra zi de proteste la Iaşi cu peste 150 de persoane în Piaţa Unirii. Ieşenii l-au huiduit şi înjurat pe Băsescu UPDATE

UPDATE Ieşenii au protestat împotriva lui Traian Băsescu la -3 grade Celsius FOTOGALERII

FOTOGALERIE Mitingul anti-Băsescu de la Iaşi a fost acaparat de politicieni. Protestatarii au mărşăluit pe străzile oraşului UPDATE

FOTOGALERIE Relu Fenechiu, şeful liberalilor ieşeni, la mitingul anti-Băsescu de la Iaşi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite