FOTOGALERIE Relu Fenechiu, şeful liberalilor ieşeni, la mitingul anti-Băsescu de la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Relu Fenechiu, liderul PNL Iaşi, însoţit de mai mulţi membri liberali, se numără printre politicienii care au venit duminică la prânz la mitingul anti- Băsescu din Piaţa Unirii.

Fenechiu era însoţit de Victor Chirilă, vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Iaşi, şi Marius Bodea, fost prefect de Iaşi. „Facem ce ne-a spus Băsescu acum patru ani. Ne întoarcem la popor. Suntem aici pentru că oamenii ne întreabă când ne scăpăţi de ei.Demiterea doctorului Arafat este picătura care a umplut paharul. Vom ieşi ori de câte ori se vor organiza aceste manifestări. Trebuie spirit civic", a declarat Fenechiu, care era însoţit de Cristian Adomniţei şi Varujan Vosganian, dar şi de alţi liberali ieşeni cu funcţii de conducere în administraţia locală. 

image

Realizatorul TV Cătălin Striblea de la RTV a primit un mesaj pe telefon semnat Relu Fenechiu prin care ieşenii erau îndemnaţi să vină la mitingul din Piaţa Unirii. Jurnalistul a citit mesajul în cadrul emisiunii prezentate în noaptea de 14 noiembrie.  

Pe numele vicepreşedintelui PNL a început urmărirea penală în dosarul „Transformatorul" în decembrie 2011.  Potrivit procurorilor DNA, Fenechiu ar fi vândut Societăţii Electrica, în perioada 2002-2004 prin firmele sale, transformatoare şi alte echipamente electrice vechi la suprapreţ. Paguba calculată de procurori se ridică la aproape 1,5 milioane de euro.

Mitingul anti-Băsescu de la Iaşi a fost acaparat de politicieni. Protestatarii au plecat spre Prefectură UPDATE

image

La ora 12.00, tineretul liberal a organizat un miting de protesta în faţa Palatului Culturii, după care mulţimea a plecat în marş spre Piaţa Unirii, unde protestau în jur de 200 de persoane. Ulterior, manifestanţii, printre care s-au inflitrat şi mulţi politicieni locali de la PSD şi PNL, au pornit în marş spre sediul Prefecturii.

Relu Fenechiu, curentat de DNA

FOTOGALERIE Materiale de construcţie pentru vilele şefilor Electrica, şpaga dată de Fenechiu în afacerea „Transformatorul“

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite