Zebre blestemate în Iaşi! Femeie accidentată pe trecerea de pietoni din Fundaţie UPDATE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petru Agafi a explicat poliţiştilor condiţiile în care s-a petrecut accidentul rutier
Petru Agafi a explicat poliţiştilor condiţiile în care s-a petrecut accidentul rutier

În urmă cu aproximativ jumătate de oră, o femeie a fost lovită în plin de o maşină în momentul în care traversa pe zebra de la Fundaţie. Şoferul care a accidentat-o susţine că semaforul era roşu pentru pietoni.

Ora 13.20 Geanina Boz în vârstă de 41 de ani a fost transportată la Spitalul „Sfântul Spiridon“ Iaşi, iar medicii spun că starea sa de sănătate este stabilă.

„Pacienta este policontuzionată. I s-au făcut radiografiile, acum e la ecografie. Starea sa este stabilă, este conştientă, dar rămâne sub supravegherea medicilor“, spune doctorul Anda Păuleţ de la Spitalul „Sfântul Spiridon“ Iaşi.

Citeşte şi:

VIDEO Accident grav pe zebra blestemată de lângă Parcul Copou din Iaşi. În maşina implicată în accident se afla o mireasă (FOTO-UPDATE)

Iaşi: VIDEO Femeia accidentată pe trecerea de pietoni din Copou a murit la spital (UPDATE- FOTO)

Ora 12.30 Martorii confirmă că femeia, Gianina Boz, traversa pe culoarea roşie.

„Şi martorii oculari confirmă traversarea neregulamentară pe culoarea roşie. Pe numele şoferului se va întocimi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă“, spune agent principal Marius Botez.

Imagini de la locul accidentului rutier din Fundaţie

Ora 12.10 Un nou accident a avut loc pe trecerea de pietoni. După ce duminică o bătrână a fost călcată pe trecerea de pietoni din Copou şi şi-a găsit sfârşitul, astăzi, un nou accident s-a produs pe zebră, de data aceasta la Fundaţie.

O femeie a fost luată în plin de un Volkswagen chiar în timp ce traversa strada. Şoferul autoturismului susţine însă că semaforul indica culoarea roşie pentru pietoni.

„Doream să cobor sde la Fundaţie spre Tarom şi am primit verde la semafor. Pietonii aveau roşu. Femeia a fugit însă pe zebră, m-a văzut că vin şi a pus mâna. Am luat-o cu partea laterală a maşinii", povesteşte Petru Agafi (foto jos, 59 de ani), şoferul autoturismului implicat în accident.

Imagini de la locul accidentului rutier din Fundaţie

La faţa locului s-a prezentat un Echipaj de Prim Ajutor care a transportat victima la spital.

Vom reveni cu amănunte.  

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite