Iaşi: VIDEO Femeia accidentată pe trecerea de pietoni din Copou a murit la spital (UPDATE- FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sfârşit tragic pentru bătrâna de 85 de ani care a fost călcată sâmbătă pe trecerea de pietoni de la intrarea în Parcul Copou.

Ora 17.00 Emilian Prodan (foto), de 23 de ani, fiul patronului firmei de transport Prodan Impex, şoferul care a accidentat-o pe bătrână, a dat declaraţii în faţa oamenilor legii mai bine de două ore. La ieşire, nu a făcut nicio declaraţie.

Emilian Prodan a dat declaratii in fata oamenilor legii

Ora 14.30 Şoferul, care s-a ales cu dosar penal, a fost chemat la Poliţia Rutieră pentru a da declaraţii.

Vezi aici cum s-a întâmplat accidentul. Atenţie imagini şocante!

Ora 11.00 Femeia lovită sâmbătă de o maşină cu nuntaşi pe zebra din Copou a decedat sâmbătă seară la spital, la câteva ore de la incident.

„Pacienta a fost adusă în stare foarte gravă, în jurul orei 16.30. Prezenta politraumatism care s-a degradat progesiv şi a intrat în stop cardio-respirator. A fost constatat decesul în jurul orei 21.00. A fost resuscitată timp de o oră. Cauzele decesului vor fi stabilite de medicina legală“, a spus medicul Daniela Chirica de la Spitalul "Sf. Spiridon".

Femeia locuia singură, iar apropiaţii bătrânei spun că aceasta, deşi avea 85 de ani era încă foarte activă. "Nu merita o asemenea moarte. A fost o femeie foarte bună. Mergea pe trecere de pietoni, nu a fost vinovată ea", a spus plângând Maria Lupu, o prietenă a femeii accidentate.

Potrivit oamenilor legii, în funcţie de rezultatele necropsiei se vor lua măsurile legale. Pe numele şoferului auto s-a deschis deja dosar penal.

Vom reveni cu amănunte

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite