VIDEO Accident grav pe zebra blestemată de lângă Parcul Copou din Iaşi. În maşina implicată în accident se afla o mireasă (FOTO-UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe zebră
Accident pe zebră

O femeia a fost spulberată pe trecerea de pietoni de la intrarea din Parcul Copou. Bătrâna de 85 de ani a ajuns la spital, iar şoferul s-a ales cu dosar penal.

Citeşte şi: VIDEO Iaşi: Un tramvai fără frâne a spulberat şase maşini. O persoană a murit (UPDATE FOTO)

Femeia a decedat la spital la scurt timp. Află aici mai multe.

18.20 Bătrâna lovită pe trecerea de pietoni a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul „Sf. Spiridon“ pentru a primi îngrijiri medicale.

17.30 Rover-ul implicat în accidentul din Copou făcea parte dintr-un alai de nuntă, iar în maşină se afla mireasa.

image

17.21 O bătrână în vârstă de 85 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost spulberată pe zebră de un şofer. Poliţiştii spun că Emilian P. (23 de ani) circula pe Bulevardul Carol I. La trecerea de pietoni din dreptul intrării principale în Parcul Expoziţiei, acesta a lovit-o în plin pe Saveta G. (85 de ani) , care traversa strada regulamentar.

Iaşi: Bona accidentată în Copou: „Am fost gata să-mi dau viaţa pentru copil!" (UPDATE VIDEO)

„Conducătorul auto nu consumase băuturi alcoolice. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă“
, a declarat Alina Vezeteu, agent în cadrul Biroului de Presă al Poliţiei Iaşi.

image

Tot neatenţia, de această dată a pietonului, a dus la producerea unui accident grav pe strada Grădinari. Un puşti de 10 ani care se juca cu prietenii a ieşit în fugă pe partea carosabilă fiind lovit de maşina condusă de Dan I. (37 de ani). Tânărul va fi şi el cercetat pentru vătămare corporală din culpă, spun oamenii legii.

17.00 Unul dintre ele s-a petrecut la amiază, pe o trecere de pietoni din Copou. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Iaşi o persoană a fost lovită la amiază de o maşină pe zebră, starea acesteia fiind gravă.

Vom reveni cu amănunte şi imagini de la accidentul din zona Copou.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite