Vocea de aur a Iaşiului, răsplătită cu un ceas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Atîrgoviţoae
Ştefan Atîrgoviţoae

Ştefan Atîrgoviţoae, ieşeanul în vârstă de 11 ani care a câştigat finala concursului italian „Ti lascio una canzone", împreună cu eleva Camelia Diaconu, tânăra care s-a întors cu bronz de la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe din Africa de Sus, au fost premiaţi de conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi (IŞJ) cu câte un ceas cu alarmă.

Elevii Camelia Diaconu şi Ştefan Atârgoviţoae au primit marţi din partea IŞJ câte un ceas cu alarmă drept răsplată pentru performanţele obţinute la competiţiile de peste hotare. Ştefan Atîrgoviţoae s-a întors în urmă cu o săptămânp la Iaşi cu marele premiu al concursului italian „Ti lascio una canzone".

Vocea de aur a Iaşiului se întoarce acasă

FOTO+VIDEO Puştiul din Iaşi care a cucerit Italia: „Vreau să fac o carieră din muzică“ UPDATE

Ştefan a ţinut milioane de italieni în faţa televizoarelor. Ce audienţă a avut emisiunea câştigată de puştiul din Iaşi

Camelia Diaconu, elevă în clasa a IX-a ka Colegiul „Emil Racoviţă" din Iaşi, a câştigat recent medalia de bronz la Olimpiada de Şiinţe Naturale desfăşurată în Africa de Sud.

„La această olimpiadă au participat 43 de ţări, iar eu am obţinut o medalie de bronz. Trebuia să am cunoştinţe de fizică, biologie şi chimie", mărturiseşte Camelia Diaconu.

Elevă din Iaşi, medaliată cu bronz la o Olimpiadă Internaţională de Ştiinţe

Iaşi: Poveştile din spatele notelor de 10 de la Evaluarea Naţională. Vezi ce spun elevii-geniali despre subiectele de examen

Tânăra spune însă că o mare parte din merite se datorează profesorilor care au pregătit-o. „Ea are un palmares deja impresionant cu premii I, premii internaţionale la fizică în special. Sunt convins că acest premiu III va constitui un început de carieră pentru ea", spune profesorul Seryl Talpalaru, directorul Centrului de Excelenţă din Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite