Violatorul de la Hala Centrală a fost arestat UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Lăcătuşu (30 de ani), reţinut pentru că ar  fi violat două tinere, susţine că este nevinovat. Ieşeanul le-a spus anchetatorilor că a găsit numerele de telefon ale celor două femei la rubrica „Matrimoniale" dintr-un ziar local şi le-ar fi plătit pentru a întreţine cu el relaţii sexuale.

Ora 18.00 Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul ar fi susţinut că este colaborator al procurorilor de la Crimă Organizată. Astfel, pentru a fi audiat într-un dosar al DIICOT Iaşi bărbatul ar fi fost externat, în ianuarie, de la Spitalul de Psihiatrie "Socola".

Ora 15.36 "Faţă de inculpat s-a pus în mişcare acţiunea penală pentru două infracţiuni de viol şi două de tâlhărie. S-a reţinut în sarcina acestuia că a întreţinut relaţii sexuale cu două femei împotriva voinţei acestora, iar după consumarea actelor sexuale le-a sustras bunuri din locuinţă", a precizat Irina Perjoiu, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a furat 400 de lei de la tânăra care locuieşte în zona Halei Centrale şi un telefon mobil de la tânăra însărcinată.

Victima care locuia din Tătăraşi a recunoscut că a dat anunţ într-un ziar local în care preciza că oferă servicii de masaj. Aceasta le-a spus anchetatorilor că la cererea clienţilor mai întreţine relaţii sexuale orale. Aceasta a precizat însă că Lăcătuşu a abuzat-o.

Pe numele bărbatului s-a mai făcut o sesizare.

Ora 15.31 Adrian Lăcătuşu a fost arestat de Judecătoria Iaşi pentru 29 de zile. Tânărul a mai fost condamnat în 2000 pentru viol şi perversiuni sexuale, iar ulterior pentru furt şi distrugere. De asemenea, Lăcătuşu a fost amendat pentru infracţiuni la legea CEC-ului. Bărbatul a fost liberat condiţionat în 2006.

Ora 6.00 Adrian Lăcătuşu le-a povestit poliţiştilor că, pe 7 mai, s-a întâlnit cu o tânără în zona Halei Centrale. Acesta ar fi plătit-o pentru a întreţine cu el relaţii sexuale. Însă femeia ar fi încercat să îl lovească cu o vază, iar el a fugit.Adrian Lăcătuşu le-a spus anchetatorilor că apoi a sunat la un alt număr de la rubrica „Matrimoniale" şi a stabilit să se întâlnească cu o altă tânără în zona Tătăraşi.Femeia era însărcinată în luna a VII a.

Aici i-ar fi dat fetei 100 de lei pentru a înrtreţine cu el un raport sexual, iar aceasta i-ar fi dat rest 30 de lei. La plecare Lăcătuşu ar fi luat din greşeală telefonul fetei şi l-a lăsat pe al lui. „Nu am violat pe nimeni. Eu am avut treabă cu prostituatele din ziar  pe care le-am plătit. Şi-au bătut joc şi au chemat peştii şi m-au bătut", a spus Adrian Lăcătuşu,  înainte de a fi dus în arest.

VIDEO Violată în propriul apartament: "Mi-a spus că o s-o mierlesc"UPDATE

Monstrul din Păcureţ, filmat în timp ce făcea sex cu fiica sa

Ambele tinere, de 24 ani şi 27 de ani, au depus plângere împotriva lui Lăcătuşu. Una dintre fete a susţinut că un necunoscut a intrat peste ea în apartamentul de la Hala Centrală, a bătut-o şi a obligat-o să întreţină cu el relaţii sexuale. „A intrat peste mine, a început să mă bată. M-a violat. M-a ameninţat şi m-a bătut, iar după ce m.am ridicat m-a întrebat dacă aştept pe cineva. M-a trântit iar pe pat, mi-a dat doi pumni. Mi-a spus să mă liniştesc, dacă nu o s-o mierlesc şi mă aruncă de la etajul şapte. Mi-a spus să mă liniştesc pentru că mai urmează şi prietenul lui, care aşteaptă jos. M-a pus să-i fac şi sex oral", a povestit tânăra printre lacrimi.

12 ani de închisoare pentru că şi-a violat nepoata

Adrian Lăcătuşu a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti pentru viol. Acesta va fi dus, miercuri, în faţa procurorilor care vor decide dacă vor propune arestarea preventivă a tânărului.

Tânărul figurează în evidenţa Spitalului de "Psihiatrie" Socola.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite