Monstrul din Păcureţ, filmat în timp ce făcea sex cu fiica sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Răgoz (42 de ani), ieşeanul arestat săptămâna trecută pentru viol şi incest, ar fi fost filmat cu telefonul mobil de fiica sa, în timp ce întreţinea cu ea relaţii sexuale. Bărbatul a cerut Tribunalului Iaşi să-l cerceteze în stare de libertate.

Anchetatorii au reuşit să probeze că Marius Răgoz a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa şi în mai 2012, cu ajutorul unui filmuleţ. Potrivit unor surse din rândul oamenilor legii, fata de 16 ani şi-a filmat tatăl în timp ce întreţinea cu ea relaţii sexuale.

Ieşeanul ar fi terorizat-o pe adolescentă, iar din martie  i-a interzis să mai meargă la şcoală. Calvarul tinerei ar fi durat de doi ani.

EXCLUSIV Monstrul din Păcureţ: şi-a violat şi sechestrat fiica timp de doi ani UPDATE

Oamenii legii au aflat întreaga poveste după ce mama adolescentei i-a povestit unei cunoştinţe ce se întâmplă acasă. La rândul său, aceasta le-a spus totul poliţiştilor, care l-au şi ridicat, joi, pe Marius Răgoz.

12 ani de închisoare pentru că şi-a violat nepoata

Ieşeanul, care este cercetat pentru viol şi incest, a recunoscut în faţa anchetatorilor că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, dar a susţinut că aceasta a fost de acord. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, iar vineri a fost arestat pentru 29 de zile de Judecătoria Iaşi. Răgoz a declarat însă recurs. Acesta se va judeca, luni, la Tribunalul Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite