VIDEO Violată în propriul apartament: "Mi-a spus că o s-o mierlesc"UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat este acuzat că luni seară, în jurul orei 21.00, a intrat în casa unei tinere din Iaşi, care locuia într-un apartament din zona Halei Centrale, unde a obligat-o pe fată să întreţină raporturi sexuale cu el.

Ora 15.57 Anchetatorii l-au reţinut pe Adrian Lăcătuşu pentru 24 de ore. Acesta a fost dus în arestul Poliţiei. "Nu am violat pe nimeni. Am fost la prostituate şi au venit şi peştii", a spus tânărul, în urmă cu câteva minute.

Ora 12.00  "A intrat peste mine. M-a bătut şi m-a violat. M-a ameninţat că dacă voi spune cuiva o să o mierlesc", a spus plângând tânăra. Aceasta a susţinut că va face plângere împotriva unuia dintre poliţiştii care s-a ocupat de caz pentru că ar fi scuipat-o şi a făcut-o prostituată.


Presupusul violator a susţinut în faţa anchetatorilor că nu a abuzat-o pe tânără ci aceasta trebuia să îi dea 400 de lei. Bărbatul a susţinut că s-ar fi dus după bani, dar tânăra l-ar fi lovit cu o vază în cap şi l-a scos din apartament.

Ora 11.40 Principalul suspect în cazul violului de luni seară, Adrian Lăcătuşu (30 de ani), din zona Hala Centrală, a fost săltat de oamenii legii şi dus la audieri.Tânărul este cercetat pentru viol şi violare de domiciliu.

Vezi mai jos momentul în care suspectul de viol a fost adus la Poliţie:

Ora 10.00 Tânăra a depus plângere, iar oamenii legii susţin că bărbatul a fost identificat după telefonul mobil pe care l-a scăpat în casa victimei.Poliţiştii îl caută pe tânărul acuzat de viol.

"Se fac cercetări în acest caz. Urmează să identificăm autorul", a spus Irina Perjoiu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Potrivit unor surse, pe numele bărbatului mai există două plângeri tot pentru viol, iar tinerele pe care acesta le-ar fi abuzat sunt fete care oferă servicii de masaj erotic.

Una dintre victime este însărcinată în luna a VI a.

Vom reveni cu amănunte

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite