Verdict: educatoarea care ameninţa şi jignea copiii şi-a dat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iuliana Panainte, directorul Grădiniţei cu Program Prelungit 27 din cartierul Dacia, şi-a prezentat demisia după ce un ieşean a trimis o înregistrare audio la Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) în care educatoarea urla la micuţi şi le vorbea urât.

Educatoarea Iuliana Panainte, director la Grădiniţa cu Program Prelungit 27 şi-a prezentat luni demisia din funcţie.

„Din fericirea educatoarea şi-a prezentat astăzi demisia din funcţie, aşa cum mi se pare şi firesc pentru că este subiectul unei anchete, iar materialelel prezintîă clar că ceva nu a fost în ordine acolo. Se fac cercetări în continuare, va fi numită şi o nouă conducere", spune inspectorul Liliana Romaniuc, şefa IŞJ Iaşi.

Limbaj de educatoare la adresa copiilor: „Sunteţi spălaţi pe creier“ VIDEO

Decizia a venit după ce la sfârşitul săptămânii trecute un părinte a postat pe Youtube o înregistrare audio în care spune că micuţul lui a rămas cu sechele din cauza abuzurilor la care a fost supus de către educatoare şi după ce ieşeanul a trimis înregistrarea audio cu vocea educatoarei la IŞJ.

VIDEO Copil bătut la grădiniţă. Reprezentanţii instituţiei: „Nu este adevărat ce se vede!“

EXCLUSIV! Educaţie cu pumnul la grădiniţă în Iaşi. Fetiţe bătute de educatoare

Un pădurar din Suceava a primit într-un plic două gloanţe şi ameninţări cu moartea

„Sunt sătulă de copii şi de toţi. Treceţi la masă. Taceţi măi din gură!!", strigă educatoarea la copii în înregistrarea respectivă. „Sunteţi spălaţi pe creier", mai urla femeia care îi ameninţă pe micuţi că le pune mâna pe plită dacă nu sunt cuminţi.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din judeţ!

 

 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite