Un pădurar din Suceava a primit într-un plic două gloanţe şi ameninţări cu moartea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Cadou" penal pe care un pădurar din comuna suceveană Stulpicani l-a primit acasă. Mai exact, pe adresa lui Ioan G., a sosit un plic în care erau două gloanţe şi ameninţări cu moartea la adresa sa şi a familiei sale.

În prealabil, înainte de a găsi plicul, pădurarul a primit un telefon, iar o persoană l-a îndrumat să meargă în garaj pentru a-l ridica. Plicul de culoare albă, lipit cu bandă scotch, avea scris numele pădurarului, iar în interior era o foaie dublă de caiet tip dictando, liniată, iar pe trei din cele patru pagini se afla un înscris cu pix de culoare albastră, cu litere majuscule, mesajul de ameninţare cu moartea la adresa sa, a soţiei şi a celor doi copii minori ai acestuia.

Vaslui: Seminaristul înjunghiat şi agresorul, exmatriculaţi

Lui Ioan G. i se cerea să plătească 2.500 de euro sau 10.000 de lei, bani care trebuiau puşi într-un plic într-un tub de beton de pe raza comunei Stulpicani. În caz contrar, pădurarul era ameninţat că-i va fi incendiată casa şi alte bunuri.

Elevul înjunghiat de la Seminarul Teologic din Huși și agresorul său au fost exmatriculați

Bărbatul nu s-a pierdut cu firea şi a anunţat poliţia, care a ridicat plicul şi cele două gloanţe de calibru 9 mm, iar apoi au demarat verificările pentru a da de urma autorului ameninţării. S-a stabilit că pădurarul fusese apelat de pe telefonul unei femei din Stulpicani, iar după toate probabilităţile cel care a formulat ameninţările este fiul acesteia, Vasile Balan.

Seminaristul care şi-a înjunghiat un coleg de cameră a fost arestat pentru tentativă la omor calificat!

Pe plic au fost găsite amprentele lui Balan, iar scrisul s-a demonstrat în baza unei expertize că aparţine aceluiaşi individ. Împotriva lui Vasile Balan, de 34 de ani, s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de aderare la un grup infracţional organizat, şantaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite