Un medic a scăpat de închisoare după ce s-a urcat băut la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala de judecata
Sala de judecata

Cătălin Petrică Boghean (29 de ani) a fost condmanat de Judecătoria Iaşi la 5 luni cu suspendare pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sentinţa dată de instanţă, miercuri 30 noiembrie, nu este însă definitivă. În iunie 2010 Boghean, medic în cadrul Spitalului „Sf. Spiridon",conducea un Tico pe Splai Bahlui şi a fost oprit de poliţişti.Etilotestul a arătat că doctorul avea o alcoolemie de 0,89 la mie în aerul expirat. Astfel, lui Cătălin Boghean i s-au recoltat probe de sânge. În urma analizelor s-a stabilit că medicul avea o alcoolemie de 1,65 grame la mie. În faţa anchetatorilor ieşeanul a spus că a băut bere.

Citiţi şi:

Harta hoţilor din maşini de la Iaşi

UPDATE O fată de 9 ani a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un şofer beat turtă

Un alt ieşean care a condus după ce a consumat băuturi alcoolice şi a furat maşina unui prieten a fost condamnat de Judecătoria Iaşi la doi ani şi patru luni de închisoare. Marian Toma (21 de ani) împreună cu proprietarul maşinii au venit, la sfârşitul anului 2010, în Iaşi în vizită la nişte cunoştinţe. După ce au consumat băuturi alcoolice până spre dimineaţă, în jurul orei 5.00, Toma i-a luat cheile de la maşină şi a plecat spre Dobrovăţ. Pe drum, din cauza băuturii a adormit la volan, a ieşit cu maşina de pe şosea şi s-a izbit într-un copac.Poliţiştii au precizat că tănârul avea o concentraţie de 0,76 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat şi nu avea permis de conducere.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite