UPDATE O fată de 9 ani a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un şofer beat turtă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc pe o zebra din Bucium
Accidentul a avut loc pe o zebra din Bucium

Un accident grav de circulaţie a avut loc azi-noapte pe o trecere de pietoni din Bucium. În urma impactului, o copilă se află în stare gravă la spital.

Ora 11.40 Bărbatul de 54 de ani accidentat aseară este şi el în stare stabilă. „Pacientul a ajuns cu politrumatisme la noi, cu hematom intracranian şi fractură de membru inferior. Este stabil şi a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie“, ne-a spus Diana Cimpoeşu, purtător de cuvânt la Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iaşi.

Ora 11.00 Medicii de la Spitalul „Sfânta Maria“ spun că starea copilei accidentate este stabilă. „Are contuzie toracică şi fractură de bazin. Nu necesită intervenţie chirurgicală“, ne-a spus Maricel Burlacu, purtătorul de cuvânt de la „Sfânta Maria“.

Alături de fată, de pe trecerea de pietoni din Bucium a mai fost lovit brutal şi un bărbat care traversa regulamentar. Şoferul conducea un autoturism marca Renault şi se îndrepta spre Iaşi când a avut loc impactul.

Deşi a refuzat iniţial să i se recolteze probele biologice privind stabilirea alcoolemiei, şoferul a fost convins în cele din urmă de autorităţi rezultând că el avea o alcoolemie de 0,60 de miligrame la litru în aerul pur expirat.

Cele două victime au fost transportate la spital fiind sub supravegherea medicilor.

Vom reveni cu amănunte!

Sportiv ieşean mutilat pe trecerea de pietoni (FOTO)

Ucigaşul de pe zebră, beizadea recidivistă

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite