UPDATE: Un elev de 18 ani, în comă de la ierburile legale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 18 ani, care a fost adus sâmbătă seară de tatăl său în comă la Spitalul de Urgenţă din Copou, se simte mai bine. Acesta a ieşit din comă, dar este supravegheat în continuare de medici. Potrivit cadrelor medicale, băiatul consumase droguri legale până a devenit inconştient. Câteva ore mai târziu, doi studenţi au ajuns la Urgenţe cu greţuri şi vărsături de la ţigările de la weed shop.

Ora 13.50. Tânărul de 18 ani a ieşit din comă şi se simte mai bine. Medicii îl ţin în continuare sub supraveghere, fiindcă starea este este în continuare instabilă.

Un elev de 18 ani a fost adus sâmbătă seară de tatăl său în comă la Spitalul de Urgenţă din Copou, după ce a fumat ierburi legale.

„Pacientul a beneficat de măsuri de suport respirator şi volemic, examene clinice, biologice şi toxicologice complete şi va rămâne internat la ATI-Toxicologie“, a afirmat Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU de la Spitalul „Sf. Ioan“. Prognosticul rămâne rezervat.

Citeşte şi:

O gravidă a fumat ierburi pentru a scăpa de durerile sarcinii

Ritual de sesiune: ţigara de la weed shop

După numai câteva ore, doi studenţi ieşeni au ajuns la Spitalul de Urgenţe din Copou sâmbătă noapte intoxicaţi cu produse etnobotanice.Pacienţii au fost preluaţi de medicii de la UPU şi au rămas internaţi la Toxicologie. Prognosticul este rezervat. După ce starea clinică a tinerilor s-a ameliorat, pacienţii au declarat că au fumat ierburi oferite de prieteni la petrecerile din cluburile la care au mers.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite