Iaşi: (UPDATE) Gravida care a fumat ierburi de la weed shop a vrut să scape de durerile provocate de sarcină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a fost transferată la Maternitatea Cuza Vodă
Tânăra a fost transferată la Maternitatea Cuza Vodă

O femeie gravidă în luna a şaptea a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţe "Sf. Ioan" din Iaşi astăzi dimineaţa după ce a consumat ţigări Black Out, fabricate din prafurile cumpărate de la weed shop.

Ora 16.30: Gravida care s-a drogat cu ierburi legale a declarat pentru „Adevărul de Seară“ că nu mai suporta durerile provocate de sarcină. <!--[if gte mso 10]> „Soţul meu era plecat de acasă şi nu mai puteam să stau aşa. Mă luase răul de la sarcină. Am coborât jos, la magazinul weed shop de lângă mine, şi am cerut nişte ierburi. Am fumat cinci ţigări şi am început să ameţesc foarte tare, parcă nu mai ştiam ce este cu mine“, a povestit Cătălina.

Ora 12.30 Medicii susţin că din fericire drogurile legale nu i-au afectat sarcina Cătălinei Teodorovici,

Pentru prima dată a fost tratată în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) o gravidă de 26 de ani intoxicată cu astfel de substanţe. A luat produsele de la weed shop cu intenţia de a ameliora durerile produse de sacină. Pronosticul este rezervat, pacienta necesitând monitorizarea sarcinii în luna a şaptea“, a spus dr. Tudor Ciuhodaru, coordonator UPU la Spitalul de Urgenţe.

Află ce spun medicii neonatologi mâine în

image
Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite