Ucigaşul de pe zebră dă ochii cu judecătorii în toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Iaşi va judeca recursul în cazul lui Ioan Manole în luna octombrie. Tânărul a accidentat-o mortal pe Ana Maria Cuzic, dar a fost condamnat de Judecătorie la trei ani de închisoare cu suspendare.

Ioan Manole (23 de ani), fiul de preot care a accidentat mortal o elevă pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului, va afla în toamnă dacă va scăpa de închisoare. Tânărul va da ochii cu judecătorii Curţii de Apel Iaşi abia pe 11 octombrie, atunci când se va judeca primul termen al recursului.
Manole a fost condamnat, în urmă cu patru luni, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului.

Accident cu patru victime în neamţ

În aprilie 2010, tânărul a accidentat-o mortal pe Ana Maria Cuzic (18 ani) pe o trecere de pietoni din Păcurari. Manole a fost arestat la scurt timp, iar în iunie 2010 judecătorii l-au pus în libertate. Judecătoria Iaşi a decis, în aprilie 2011, ca tânărul să nu fie condamnat la închisoare cu executare.

Citiţi şi:

Crima pe zebră, la liber în Iaşi

Sportiv ieşean mutilat pe trecerea de pietoni (FOTO)

„Instanţa apreciază că există suficiente temeiuri ca scopul pedepsei să fie atins fără privarea de libertate, iar pronunţarea prezentei sentinţe de condamnare să constituie un avertisment pentru acesta. Chiar fără executarea pedepsei de către inculpat, în regim de detenţie, acesta nu va mai comite infracţiuni“, se precizează în motivarea Judecătoriei Iaşi.

Rudele victimei au  declarat recurs. În februarie 2010, Manole a mai provocat un accident rutier în judeţul Neamţ, soldat cu patru victime. Avocatul tânărului nu a putut fi contactat.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite