Trei zile de petreceri patriotice şi de deschidere a iernii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sâmbătă se vor face petreceri cu confetti
Sâmbătă se vor face petreceri cu confetti

Ieşenii pot să se distreze la maximum începând de astăzi şi continuând cu weekend-ul. Expoziţiile, concertele, piesele de teatru şi petreceri le tematice vor face deliciul următoarelor trei zile.

Vineri se prelungeşte patriotismul instalat cu ocazia sărbătorii pe 1 Decembrie a Zilei Naţionale a României şi se organizează un spectacol de muzică populară la Ateneul Tătăraşi, la ora 18.30.

Petreceri patriotice la Iaşi de Ziua Naţională a României

Pe scenă va urca Ansamblul de muzică tradiţională „Teodor Burada" al Universităţii de Arte „George Enescu" Iaşi. În programul concertului sunt incluse piese populare, majoritatea cu caracter naţional dedicate Zilei Naţionale a României. Intrarea la aceste evniment este gratuită.

Tot în această seară, de la ora 22.00, în Club Motor, va fi organizată o petrecere pentru pasionaţii de cai-putere, adrenalină pe două roţi şi muzică în cadrul „Biker's Night", cu ocazia căreia se vor pune piese şi protecţii „rockish".

Petreceri şi târguri în weekend la Iaşi

VIDEO Petreceri, filme şi piese de teatru în premieră! Vezi unde te poţi distra astăzi la Iaşi

De la ora 23.00, în Hunter's Pub, se face o petrecere cu păpuşi ruseşti, găzduită de DJ Troller şi MC Claudream. Rezervările se fac la numărul de telefon 0752.005.052

Petreceri cu fulgi din hârtie

O petrecere de bun-venit iernii va fi organizată sâmbătă la Club Skye, intitulată „Colored Winter". Aici, fulgii de nea sunt înlocuiţi cu mii de confetti colorate. Rezervări se pot face la numerele de telefon 0751.527.765 sau 0731.773.344.

Seria de evenimente continuă şi duminică cu spectacolul de teatru „Pana de automobil", de la ora 18.00 la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri". Preţul de intrare la piesa în regia Irinei Popescu Boieru costă 22 de lei.

De la ora 21.00, în Clubul Hand se organizează „Tribut Nine Inch Nails", când pe scenă vor urca cinci muzicieni cunoscuţi din scena underground. Preţul unui bilet este 15 lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite