VIDEO Petreceri, filme şi piese de teatru în premieră! Vezi unde te poţi distra astăzi la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Pattinson şi Kristen Stewart
Robert Pattinson şi Kristen Stewart

Weekendul începe la Iaşi cu premiera celui mai nou film din Saga Amurg: „Zori de zi". Seara, petrecăreţii se pot distra în cluburi.

De la ora 21.00 ieşenii sunt aşteptaţi în Hunter's Pub la un concert al cunoscutei formaţii Semnal M. Preţul unui bilet este de 25 de lei, iar de la o ra 23.00 tot în clubul din Parcul Expoziţiei se dă startul la „White party". Rezervările se pot face la numărul de telefon 0752.005.052.

Saga Amurg continuă

„Saga Amurg: Zori de zi" continuă aventura fantastică care a topit inimile tinerilor din întreaga lume, ultimele două capitole ale producţiei-fenomen fiind regizate de celebrul Bill Condon, laureat al premiilor Oscar pentru scenariul filmului „Gods and Monsters".

Filmul duce povestea de dragoste dintre  Bella şi Edward pe un făgaş aproape normal. Vampirul şi muritoarea par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniştită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădari şi pericole negândite. După controversata nuntă, Bella şi Edward pleacă în luna de miere. Rodul pasiunii lor nu se lasă mult aşteptat, Bella rămânând imediat însărcinată.Şi cum legătura lor nu ar fi trebuit să dea naştere unui urmaş, venirea pe lume a creaturii hibride aproape că o ucide pe Bella. Singura ei şansă de supravieţuire este ca Edward să o transforme în vampir.

Premiera va avea loc în această seară la Cinema City.

Studenţii de la Teatru, pe scenă la Ateneu

În această seară studenţii în an terminal de la Facultatea de Teatru a Universtăţii de Arte urcă pentru prima dată pe scena Ateneului Tătăraşi. Aceştia vor pune în scenă o dramatizare a cunoscutului roman „1984" al lui George Orwell. Traducerea piesei a fost realizată chiar de două studente de la Facultatea de Teatru, Anda Mocanu şi Alina Tuduri, care joacă şi diferite roluri în spectacolul ce va fi prezentat în premieră vinerea aceasta, de la ora 19.00. Cea de-a doua reprezentaţie va avea loc duminică. Preţul unui bilet este de 15 lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite