Petreceri şi târguri în weekend la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concerte, piese de teatru sau târguri ecologice. Astfel arată principalele atracţii pentru ieşenii care nu vor să-şi petreacă finalul de săptămână în casă.

Weekendul petrecăreţilor începe de vineri seara, când în Hunter's Pub show-ul este asigurat de îndrăgita formaţie Hara. Concertul începe de la ora 21.00, iar preţul unui bilet este de 25 de lei. Artiştii vor rămâne după concert şi la o sesiune de autografe şi fotografii, dar şi la Gipsy Party, care începe de la ora 23.00. „Cele mai originale ţinute, pornind de la fuste înflorate, salba cu cei mai mulţi bănuţi, cele mai lungi mustăţi şi cele mai mari pălării vor intra în joc pentru premiile surpriză oferite de Hunter's Pub", spune Andrei Nedelcu, reprezentantul localului. Tot în această seară, cei de la trupa RAVA sărbătoresc cinci ani de la înfiinţare. Concertul aniversar urmat de o petrecere va avea loc în clubul Underground, de la ora 21.00.

VIDEO Vezi cum s-au distrat ieşenii la cel mai aşteptat spectacol al anului, „Lord of the Dance“ GALERIE FOTO

Până duminică ieşenii îşi pot cumpăra miere, produse apicole, lăptişor de matcă, alimente naturale şi tradiţionale, dulceţuri sau detergenţi şi soluţii bio pentru casă de la Târgul EcoAgrIs, organizat în curtea bisericii Toma Cozma.

Amatorii de teatru pot opta sâmbătă şi duminică pentru o nouă premieră la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri". Spectacolul „Pană de automobil", în regia Irinei Popescu Boieru îi are ca protagonişti pe Constantin Avădanei, Emil Coşeru şi Petru Ciubotaru. Piesa va începe la Sala Studio, la ora 18.00, iar preţul unui bilet este de 20 de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite