FOTO Byron cântă la Iaşi. Ce poţi face în weekend în oraş VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii sunt aşteptaţi sâmbătă seară la un concert Byron în Underground Pub, nu înainte ca membrii trupei să se întâlnească cu fanii la o ceainărie din oraş. Tot sâmbătă Noapte are loc Festivalul Luminii.

Fanii Byron se pot distra la petrecerea din Underground Pub, care va începe la ora 22.00. De la 19.00, trupa va fi la Ceainăria Cărtureşti din mall-ul din Tudor Vladimirescu şi va organiza "byron Infusion – Live Overground". Cu această ocazie va fi lansat la Iaşi DVD-ul Underground Pub.

Sâmbătă, de la ora 18.00, în Parcul Copou va avea loc Festivalul Luminii. 3.000 de lampionae confecţionate din hârtie reciclată vor fi aprinse între orele 18.00-23.00. Evenimentul este coodonat de Organizaţia Naţională Cercetaşii României şi are loc simultan în 23 de oraşe.

Timp de trei zile, cei mai buni piloţi din ţară se vor întrece în pădurile de lângă Iaşi. Citeşte AICI despre evenimentul din Capitala Moldovei

Până pe 20 mai, în faţa Palatului Culturii, va avea loc un târg al meşterilor populari la care vor participa artizani din ţară şi străinătate. Ieşenii pot admira şi cumpăra obiecte unicat sâmbătă, între 10.00 şi 24.00, iar duminică, în intervalul 10.00-16.00.

image

Ieşenii pot lua parte în această seară la Noaptea Muzeelor. Programul complet îl poţi găsi AICI

Premieră la „Luceafărul“. Un şoricel şugubăţ urcă pe scenă

În curtea Bisercii Toma Cozma are loc o nouă ediţie a Târgului Naţional de Agricultură, Apicultură, Produse ecologice şi tradiţionale, Ecoagris. Până duminică, ieşenii pot găsi la acest târg produse alimentare ecologice. Evenimentul se desfăşoară între orele 10.00 şi 18.00, iar intrarea este gratuită.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite