FOTO Sute de motoare turate la maxim şi bere din belşug în Bucium la „Bikers weekend“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursurile de enduro, băut bere sau echilibristică pe motor sunt doar câteva dintre momentele care i-au înflăcărat astăzi pe motocicliştii adunaţi la Pietrărie. În mijlocul taberei, aceştia au improvizat un altar în memoria lui Adrian Berescu decedat pe 18 august, într-un accident rutier.

Cei aproximativ 500 de bikeri veniţi în Bucium din toate colţurile ţării au avut astăzi ocazia să-şi demonstreze abilităţile de motociclişti. Primul concurs a fost cel de enduro la care au participat 15 motociclişti din Iaşi.

image

Bikerii şi-au tras pentru puţin timp sufletul apoi s-au adunat în jurul mesei pentru mult aşteptatul concurs de băut bere.

image

Următoarea pe listă a fost proba de mers încet cu motocicleta. Încercarea s-a dovedit însă dificilă pentru mulţi dintre participanţi.

image

Motocicliştii din toată ţara se întâlnesc în Bucium

FOTO Violonistul Adrian Berescu: „Fără vioară, fără motor, fără aer nu am cum să rezist"

Deşi pe lista de evenimente sunt trecute inclusiv concertele din această seară şi concursul de tricouri ude, bikerii nu l-au uitat pe violonistul ieşean Adrian Berescu, decedat pe 18 august într-un accident rutier. Organizatorii au realizat un altar în memoria acestuia unde foştii săi colegi şi prietenii au putut să aprindă o lumânare.

image

„Taz, aşa cum îi spuneam noi, a fost foarte îndrăgit. Avea un har aparte de a povesti. Pe motocicletă era foarte responsabil şi ştia tot timpul cum să meargă. Totodată a fost şi un violonist atipic. Ţinea motorul pe drum la fel de bine cum cânta", a spus Ciprian Asiminei, reprezentantul clubului de motociclişti Trust MC. Spre seară, bikerii se vor aduna în faţa scenei, la concertul trupelor COLB şi Bucovina.  

CITEŞTE ŞI:

FOTO Şoferul care l-a ucis pe Adrian Berescu este cercetat în libertate

Mesaje în memoria lui Adrian Berescu: „R.I.P. Taz, nu te vom uita"

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite