Motocicliştii din toată ţara se întâlnesc în Bucium

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii care vor să admire sute de motoare, dar şi să vadă motociclişti „la treabă“ pot participa la „Bikers weekend“. Petrecerea pe două roţi este organizată la Iaşi în perioada 19 august-21 august în Pietrărie.

Două cluburi de bikeri din Iaşi, Trust MC şi East Side Dogs MC, organizează în weekend o întrunire la care vor participa în jur de 500 de motociclişti din ţară. Locaţia aleasă pentru petrecere este Pietrărie, în Bucium, iar ieşenii pot ajunge acolo de pe DN24, pe şoseaua Bucium, pe un drum neasfaltat de 2,5 kilometri.

„Vom monta indicatoare către «Bikers weekend» chiar din şoseaua Bucium pentru a uşura orientarea motocicliştilor care vor veni“, a spus Andrei Neamţu, unul dintre organizatori. Ajunşi la destinaţie, ieşenii trebuie să achite un bilet de intrare de 15 lei. Aceştia se pot caza la cort, hamac, căsuţele din camping sau la pensiunile de pe Bucium.

Concerte rock şi focuri de tabără

Din prima seară de petrecere, participanţii se vor distra la un concert rock susţinut de Reflexions of Reality, Rava şi Luna Amară. Devenit deja tradiţie la Iaşi, întrunirea motocicliştilor este aşteptată cu nerăbdare de pasionaţii de motoare care vor să se întâlnească pentru a schimba impresii şi ponturi despre sportul lor preferat.

Cu toate acestea, concursurile inedite anunţate de organizatori vor atrage mult mai mulţi participanţi. Sâmbătă va fi ziua concursurilor. Motocicliştii vor susţine un enduro test, în care trebuie să facă un traseu extreme enduro cu obstacole naturale, stabilit pentru intervalul orar 12.00-14.00.
Motocicliştii care vor să participe la probă trebuie să se înscrie dinainte pe site-ul www.x-enduro.ro. În concurs vor fi primiţi doar posesorii de motociclete hard enduro şi echipaţi corespunzător. După ora 14.00, vor urma concursuri specifice, de mers încet, de tricouri ude, băut bere, împins butoaie, tras funia sau burnout show. Seara se va încheia cu concertul trupelor COLB şi Bucovina, participanta României la celebrul festival Wacken.

„Dacă vremea va fi frumoasă, vor veni 500 de oameni. Vom avea concursuri şi concerte rock. În fiecare seară vom face focuri mari de tabără, la care se se poate sta până dimineaţă. Petrecerea va fi garantată. Punem la dispoziţie şi bere, mici şi ciorbă“, a mai spus Andrei Neamţu.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite