Sute de ieşeni cer să li se deszăpezească străzile. Angajaţii Citadin se plâng că sunt înjuraţi şi ameninţaţi la telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicio stradă din Iaşi nu este închisă, însă sute de ieşeni au cerut să se intervină pentru că nu pot ieşi cu maşina din parcare. Angajaţii de la Citadin spun că sunt ameninţaţi şi înjuraţi la telefon de cei care sună pentru sesizări.

Disperarea că nu pot ieşi să-şi scoată autoturismul din parcare sau că zăpada din faţa blocului este până la genunchi i-a făcut pe ieşeni să devină violenţi în limbaj. Reprezentanţii Citadin, responsabili de starea străzilor din oraş, se plâng că de dimineaţă telefonul sună non-stop şi că ieşenii recalcitranţi îi ameninţă la telefon.

Iaşiul, mai slab pregătit pentru iarnă ca acum jumătate de secol FOTO

FOTO Poliţiştii din Iaşi ridică 20 de maşini în fiecare zi pentru a face loc utilajelor de deszăpezire

„Contribuabilii nu înţeleg că avem şi noi un număr limită de utilaje şi că nu putem interveni imediat cum au închis telefonul. Ne orientăm şi noi în funcţie de urgenţă. O treime din sesizările făcute ar putea fi rezolvate dacă cetăţenii ar interveni şi ei. Ar putea să nu arunce în stradă zăpada de pe maşini. Ei ne cer să intervenim să le curăţăm faţa blocului. Sunt ieşeni care se enervează la telefon, devin violenţi, ne ameninţă şi ţin liniile telefonice ocupate cu înjurături", spun reprezentanţii de la Dispeceratul Citadin.

EXAGERAT Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, deszăpezeşte mai scump decât în Vrancea FOTO

Până la această oră s-a intervenit pe strada Vasile Lupu, Moara de Vânt, Nicolae Bălcescu, Muzicescu, în zona istorică a Iaşiului, cartierul Păcurari, pe Sărărie, s-a lucrat pentru crearea accesului la maternităţi.

Deszăpezire pe ochi frumoşi la Iaşi: strada primarului "lună", vecinii îngropaţi sub nămeţi FOTOGALERIE

Nicio stradă din Iaşi nu este închisă.

La această oră se intervine pe toate drumurile judeţene şi naţionale, darn u sunt înregistrate probleme majore.

Munţi de zăpada la Iaşi încă cinci zile. Meteorologii anunţă în continuare ninsori şi ceaţă

Dacă doriţi informaţii despre starea drumurilor naţionale sunaţi al numărul de telefon 0232 213 168, pentru drumurile judeţene apelaţi numărul 0232 255 961, iar pentru starea străzilor din Iaşi apelaţi 0232 236 000.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite