FOTO Poliţiştii din Iaşi ridică 20 de maşini în fiecare zi pentru a face loc utilajelor de deszăpezire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câte 20 de maşini în fiecare zi care au fost lăsate parcate în locuri nepermise sunt ridicate de poliţiştii locali pe motiv că blochează o bandă de circulaţie şi utilajele de deszăpezire.

UPDATE Atenţie şoferi! Primăria ridică maşinile îngropate în zăpadă FOTO

„Poliţiştii locali continuă activitatea de sprijinire a utilajelor specializate pentru transportarea grămezilor de zăpadă formate lângă bordura trotuarelor. Astfel, se acţionează cu precădere pe arterele aglomerate, în preajma unităţilor şcolare, spitalelor, precum şi pe străzile cu trafic îngreunat, ocazie cu care se dispun măsuri de închidere a unor benzi de circulaţie sau după caz a unor artere de circulaţie pe o perioadă determinată pentru ca zăpadă să fie încărcată într-un timp cât mai scurt fără a fi create ambuteiaje", a spus Nicoleta Deciu, purtătorul decuvânt al Poliţiei Locale.

image

Pe lângă cele 20 de şoferi care trebuie să-şi recupereze maşinile din bazele Primăriei, peste 500 de persoane au fost somate de poliţişti deoarece nu şi-au curăţat trotuarele din faţa firmelor sau a locuinţelor. Dintre ieşenii avertizaţi, 160 s-au ales şi cu sancţiuni care variază între 190 de lei şi 370 de lei.

Iaşiul blocat sub nămeţi. Ambuteiaje în centrul municipiului şi drumuri închise în tot judeţul FOTO

Rămâneţi pe iasi.adevarul.ro pentru a urmări activităţile de deszăpezire din Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite