Simirad şi-a pus consilierul personal şef la Aeroportul Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Constantin Simirad, l-a numit printr-o dispoziţie pe consilierul său Gheorghe Corjăuţeanu, director la Aeroportul Internaţional Iaşi.

Începând cu 17 septembrie, consilierul personal al lui Simirad a fost numit director la Aeroport. Funcţia era ocupată de Constantin Pruteanu, după ce în vară fostul director Vasile Marian, şi-a prezentat demisia.

Aeroportul Iaşi, decapitat din nou

„Având în vedere faptul că la 30.08.2010, domnul Constantin Pruteanu, director general interimar al R.A. Aeroportul Iaşi, a făcut cunoscut Consiliului Judeţean intenţia ieşirii la pensie pentru limită de vârstă, începând cu luna septembrie 2010, împrejurare ce reclamă necesitatea adoptării unor măsuri urgente de natură să asigure conducerea operativă şi eficientă a regiei“, se motivează înlocuirea din funcţie a lui Pruteanu.

Practic, prin decizia semnată astăzi de şeful CJ, Corjăuţeanu a fost numit director până la organizarea unui nou concurs, iar cel care trebuie să iasă la pensie a revenit pe postul de director adjunct. Gheorghe Corjăuţeanu, fost general în serviciile secrete, este consilierul personal al lui Simirad  din 2008, de când acesta a fost ales în funcţie.

Un alt consilier al lui Simriad, Georgeta Gâlcă, a fost numit la conducerea societăţii Lucrări Drumuri şi Poduri. Aceasta a ieşit recent la pensie, după ce a adus în stare de insolvenţa firma din subordinea CJ.

Iaşi: Şefii judeţului au pus cruce pe asfaltări

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite