Şeful medicilor: „Regret că nu l-am învăţat pe Tudor Ciuhodaru bioetică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Astărăstoae
Vasile Astărăstoae

Vasile Astărăstoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România, care a fost îndrumătorul tezei de doctorat a medicului Tudor Ciuhodaru, l-a pus la zid pe fostul său doctorand.

„Regret că nu l-am învăţat pe Tudor Ciuhodaru bioetică. El putea fi consultat dacă s-ar face un proiect despre reducerea consumului de etnobotanice sau de alcool, pentru că el asta face la Urgenţă“, a declarat Vasile Astărăstoae la Minsterul Sănătăţii, unde au loc consultări cu organizaţiile profesionale ale medicilor, farmaciştilor şi asistenţilor medicali pentru proiectul Legii sănătăţii.

Vezi şi:

Medicul-deputat Tudor Ciuhodaru, de la pontaje false la traseism politic

Procurorii despre Vasile Astărăstoae: „Are o apetenţă deosebită pentru cumulul de funcţii“

Deputatul ieşean Tudor Ciuhodaru, dat afară din funcţia de consilier de la Ministerul Sănătăţii după două zile de la numire UPDATE

De altfel, Vasile Astărăstoae nu a văzut cu ochi buni nici numirea lui Ciuhodaru în funcţia de consilier onorific pentru probleme de urgenţă la Ministerul Sănătăţii. „Despre doctorul Ciuhodaru, pot să spun că nu am auzit până acum de funcţia de consilier onorific. La Ciuhodaru în afară de etnobotanice şi persoane aflate în stare de ebrietate cu care apare pe sticla televizorului nu am văzut alte proiecte. A mai încercat desfiinţarea Institutului de Oncologie de la Iaşi, dar nu i-a ieşit“, a declarat preşedintele Colegiului Medicilor din România pentru iasi.adevarul.ro cu o zi în urmă.

Deputatul UNPR a susţinut teza de doctorat în urmă cu doi ani. Tema tezei a fost „Pacientul suicidar în serviciul de urgenţă".

Ce avere are Vasile Cepoi, şeful DSP Iaşi, numit secretar de stat la Ministerul Sănătăţii UPDATE

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite