FOTO Scandal cu împuşcături într-un bar din Iaşi. Patru persoane au fost rănite UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un agent de pază a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc de un tânăr, într-un bar din zona Bucium. Alte trei persoane au ajuns la spital.

Ora 16.24 Unul dintre agenţii de pază a fost împuşcat cu arma unui coleg. Potrivit anchetatorilor, în încăierarea din bar unul dintre agenţi şi-a scăpat pistolul. Arma a fost luată şi folosită de unul dintre agresori.

Ora 14.55: Audierile în cazul tinerilor implicaţi în scandalul cu împuşcături din Bucium continuă şi la această oră. Oamenii legii nu au dat încă de toţi cei implicaţi în scandal.

Ora 12.30 În acest caz se fac cercetări pentru mai multe infracţiuni precum lovire, uz fără drept de armă neletală şi port ilegal de topor.

Ora 11.00 Oamenii legii susţin că scandalul a pornit de la un tânăr de 25 de ani, Alexandru Niculiţă, din Iaşi. Acesta este audiat la Secţia 5 împreună cu un alt prieten implicat în bătaia de miercuri noapte.

Scandal cu împuşcături la un club de fiţe din Iaşi

Ora 10.30 Un agent de pază şi doi civili au ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon“, dar medicii spun că aceştia nu prezentau răni severe şi au putut pleca acasă. Agentul de pază, Bogdan P., în vârstă de 33 de ani, prezenta o plagă împuşcată la nivelul coapsei stângi, fără risc sever.

Un tânăr de 22 de ani, Constantin B., prezenta contuzie toraco-abdominală, contuzie de genunchi, de mână, craniocerebrală şi fractură de omoplat. Celălalt civil, Mihai C. în vârstă de 29 de ani, prezenta multiple traumatisme.

image

„Agentul de pază a fost externat, iar ceilalţi doi pacienţi au fost dirijaţi la Neurochirurgie pentru a se prezenta la Medicină Legală. Nu aveau răni care să le pună în pericol viaţa“, spune doctorul Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Sfântul Spiridon“ Iaşi.

Ora 09.15 Potrivit poliţiştilor, scandalul a izbucnit după ce patronul localului i-a cerut unui tânăr să plece din bar. Acestuia  i s-ar fi interzis să intre în local pentru că ar mai fi făcut scandal. Însă tânărul şi-a chemat în ajutor alţi cinci prieteni.

Angajaţii localului au apăsat butonul de panică, iar agenţii de pază au venit la faţa locului. La vederea agenţilor unul dintre tineri a scos un pistol cu bile şi a tras. În urma conflictului patru persoane au fost rănite.
„Poliţiştii au ajuns la faţa locului la un minut după ce s-a făcut sesizare şi au prins doi dintre tinerii implicaţi în conflict. Toţi cei şase tineri au fost identificaţi. Se fac cercetări pentru ultraj contra bunelor moravuri şi urmează să se stabilească cine a folosit arma şi în ce condiţii“,
a precizat subcomisarul Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Unul dintre tineri avea permis de portarmă.

Ora 01.12 Trei dintre răniţi au ajuns la Spitalul "Sf. Spiridon", iar o altă persoană la Spitalul de Neurochirurgie.

Ora 00.45 Scandalul ar fi izbucnit, pe 14 martie, în jurul orei 23.00, într-un bar din apropierea Hanului Trei Sarmale. Potrivit martorilor, şase tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 29 de ani ar fi venit în local. Aceştia ar fi făcut scandal, iar angajaţii barului au apăsat butonul de panică.

Se judecă cu Poliţia, supărat că nu a fost lăsat să-şi cumpere pistol

La vederea agenţilor de pază unul dintre tineri a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a tras mai multe focuri de armă. Martorii susţin că, unul dintre agenţii de pază a fost împuşcat în picior, doi colegi ai acestuia şi un alt bărbat au fost răniţi.

Cei trei tineri s-au urcat într-un BMW alb şi au fugit. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii. Răniţii au fost transportaţi la spital. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a-i identifica pe cei trei tineri.

Pistolara din club bagă frica în martori şi sfidează autorităţile (Motivare)

Vom reveni cu amănunte.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite