UPDATE Scandal cu împuşcături la un club de fiţe din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramzi C. a fost dus în faţa procurorilor cu propunerea de arestare
Ramzi C. a fost dus în faţa procurorilor cu propunerea de arestare

Incidentul s-a petrecut duminică dimineaţă, în faţa Clubului Skin. Israelianul Ramzi C. a atacat doi agenţi de pază ai clubului fiindcă aceştia au refuzat să-i permită accesul la petrecere împreună cu un prieten de-al său din Vaslui. Ramzi C. l-a împuşcat pe unul dintre agenţi în piept, iar pe cel de-al doilea în braţ.

Ora 13.30. Atacatorul a fost audiat, iar Poliţia a emis mandat de reţinere pe numele lui Ramzi C. pentru 24 de ore. Israelianul a fost dus în jurul orei 13.00 la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi. În următoarele ore, se va decide dacă se va face propunere de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Ramzi C.

Potrivit poliţiştilor, Ramzi C., de 26 de ani, cetăţean isrelian, a încercat să intre în clubul de fiţe din Iaşi împreună cu câţiva prieteni.  Pentru că unul din ei nu a fost lăsat să intre în local, tânărul de 26 de ani a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a tras trei focuri de armă.

 „În jurul orei 5.00,  Ramzi C., s-a deplasat, însoţit de Andrei D., de 24 de ani, din Vaslui la un club din municipiul Iaşi pentru a cere explicaţii agenţilor de pază de la acest club, pentru faptul că nu ar fi permis accesul în club unei persoane pe care o cunoştea", a spus Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Citiţi despre bătăile din cluburile ieşene:

Băcăuanu, interlopul din Hypnotic, este acuzat şi de şantaj

Bătăuşii din Hypnotic au plătit o cauţiune record de 3,2 milioane de lei

Unul din bătăuşii din Hypnotic vrea să meargă la şcoală

Ionel B., de 29 de ani, şi Ioan B., de 27 de ani, au ajuns duminică dimineaţă la Spitalul de Urgenţe din Copou cu plăgi împuşcate. Pacienţii au fost preluaţi rapid în UPU şi stabilizaţi. Ambele persoane prezenau leziuni la nivel abdominal şi la nivelul braţelor. „Pacienţii vor necesita şi alte explorări suplimentare. Prognosticul este rezervat“, a firmat Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU de la Spitalul de Urgenţe.

Din primele informaţii, cei doi tineri au fost împuşcaţi în timpul unei altercaţii petrecute în Clubul Skin, unde în trecut s-au petrecut mai multe incidente de acest gen.

Poliţiştii au anunţat că în acest caz sunt efectuate cercetări, fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea de "ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice" şi "uz de armă neletală".

Vom reveni cu amănunte.

Citeşte şi:

Constanța: UPDATE Scandal între două grupări de rromi în centrul orașului

EXCLUSIV Război pentru scaunul de şef al lumii interlope din Galaţi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite