Săptămâna şi bătaia în barurile studenţeşti din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalurile se ţin lanţ în localurile studenţeşti din capitala Moldovei. În ultimele săptămâni mai mulţi tineri au ajuns la spital sau la Poliţie după ce au fost implicaţi în bătăi în cluburi sau baruri.

Ultimul scandal a avut loc, duminică 5 februarie,  într-un fast-food din Campusul Tudor Vladimirescu. Două grupuri de tineri şi-au împărţit pumni şi picioare în mijlocul localului. Bărbaţii s-au bătut cu sălbăticie câteva minute sub privirile îngrozite ale personalului şi ale celorlalţi clienţi. Deşi în momentul producerii scandalului în fast-food era şi un agent de pază acesta a asistat nepăsător. De abia după ce unul dintre tineri a căzut la podea, iar ceilalţi l-au lovit cu picioarele peste faţă agentul  i-a despărţit. Scandalagii s-au urcat apoi în taxi şi au plecat. Poliţiştii fac cercetări pentru a-i identifica pe tinerii implicaţi în conflict.

Citiţi şi:

VIDEO Bătaie într-un fast food din Iaşi. Şi-au împărţit pumni şi picioare sub ochii clienţilor UPDATE

Cu o săptămână înainte în „Master Pub" din Copou a avut loc un scandal cu cu împuşcături şi cuţite. Bătaia de pe 29 ianuarie a pornit de la o fată pe care Ion Hârtopanu a abordat-o, dar care i-a refuzat avansurile. Prima confruntare a avut-o cu un tânăr de 23 de ani, Adrian Ungureanu, pe care l-a lovit în zona feţei. Cei patru agenţi de pază care au intervenit pentru a calma spiritele au fost atacaţi de tânăr. În învălmăşeala creată, sora lui, Mădălina Hârtopanu, a început să tragă cu un pistol cu bile. În urma altercaţiei, 7 persoane s-au ales cu răni: 4 agenţi de pază, agresorul Ion Hârtopanu, Mădălina Hârtopanu  şi o fată de 20 de ani din Republica Moldova, care nu are legătură cu atacatorii şi care s-a ales cu o plagă împuşcată la cap.

Citiţi şi:

FOTOGALERIE Împuşcături şi lovituri de cuţit într-un club de fiţe din Iaşi. Şapte persoane au ajuns la spital UPDATE

Cuţitarul din Master Pub a fost pus în libertate UPDATE

Procurorii au propus pe 3 februarie arestarea tânărului pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarrea ordinii şi liniştii publice. Însă judecătorii au desci că poate fi cercetat în stare de libertate. Procurorii au făcut recurs, iar acesta se va judeca pe 8 februarie.Mădălina Hârtopanu s-a internat la Spitalul „Socola" pentru  că după incident se afla în stare de şoc.

Citiţi şi:

Bătaie generală într-un club de fiţe din Iaşi

Mai mulţi tineri au fost luaţi pe sus de poliţişti, pe 7 ianuarie, după o bătaie ca în filme. Scandalagii au rupt scaune şi au spart pahare într-un club de pe strada Elena Doamna.  Potrivit martorilor, scandalul ar fi pornit de la o tânără care i-a făcut avansuri unui băiat aflat în club cu prietena lui. Fetele s-au luat la ceartă, în jurul orei 4.00, iar după câteva minute în local a izbucnit o bătaie generală. Mai multe persoane au fost rănite, iar poliţiştii i-au dus pe scandalagii la Secţia IV. Cinci tineri au fost amendaţi cu câte 2.000 de lei.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite