Cuţitarul din Master Pub a fost pus în libertate UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Hârtopanu (26 de ani) a fost luat joi seară din spital şi va fi adus la Tribunal vineri în jurul prânzului cu propunere de arestare preventivă.

Ora 16.53 "Decizia instanţei este corectă", a declarat Toni Baltag, avocatul lui Ion Hârtopanu.

Ora 16.27 Tribunalul Iaşi a respins propunerea de arestare preventivă în cazul lui Ion Hârtopanu. Astfel, tânărul acuzat că a tăiat cu un cuţit patru agenţi va fi cercetat în stare de libertate. Lui Ion Hârtopanu i-a expirat ordonanţa de reţinere la ora 16.00 şi a fost pus în libertate.

Procurorii pot face recurs.

Ora 14.45: Ion Hârtopanu a ajuns la Tribunalu în urmă cu câteva minute. El a intrat apoi în sala de judecată, unde magistraţii vor decide dacă va fi cercetat în libertate sau nu.

Ora 13.35 Procurorii au propus arestarea lui Ion Hârtopanu pentru tentativă de omor deosebit de grav, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Procurorii îi mai cercetează în acest dosar şi pe Mădălina Hârtopanu, Alexandru Acrâşmăriţei şi Corneliu Argint.

Mădălina Hârtopanu, sora lui Ion Hârtopanu, a tras cu un pistol cu bile de cauciuc şi a rănit două persoane în zona feţei. A tras înspre agenţii de pază care interveneau pentru aplanarea conflictului, dar şi spre cei care doreau să părăsească clubul.

Argint şi Acrăşmăriţei sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ora 9.35 Ion Hârtopanu, cel care pe 29 ianuarie a iscat un scandal cu cuţite şi împuşcături în Master Pub din Copou, a fost reţinut joi seară de pe patul de spital pentru a fi audiat. El va fi adus la Tribunal astăzi la prânz.

Ion Hârtopanu nu a dat nicio declaraţie în faţa procurorului. Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar magistraţii vor decide astăzi dacă interlopul va fi sau nu arestat.

Ion Hârtopanu a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie din 29 ianuarie, după ce s-a ales cu o fractură de bază craniană şi maxilarul rupt.

Cuţitarul şi pistolara din Master Pub, în spital de cinci zile. Ancheta bate pasul pe loc

FOTOGALERIE Împuşcături şi lovituri de cuţit într-un club de fiţe din Iaşi. Şapte persoane au ajuns la spital UPDATE

Scandalul din Master Pub a pornit de la o fată pe care Ion Hârtopanu a abordat-o, dar care i-a refuzat avansurile. Prima confruntare a avut-o cu un tânăr de 23 de ani, Adrian U., pe care l-a lovit în zona feţei.

Cei patru agenţi de pază care au intervenit pentru a calma spiritele au fost atacaţi de Ion Hârtopanu cu cuţitul.

Cuţitarul din Master Pub este membru al lumii interlope. Vezi în ce scandaluri au mai fost implicaţi interlopii ieşeni UPDATE

În învălmăşeala creată, sora lui, Mădălina Hârtopanu, a început să tragă cu un pistol cu bile atât în bar, cât şi afară.

În urma altercaţiei, 7 persoane s-au ales cu răni: 4 agenţi de pază, agresorul Ion Hârtopanu, Mădălina H., precum şi o fată de 20 de ani din Republica Moldova, care nu are legătură cu atacatorii şi care s-a ales cu o plagă împuşcată la cap.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru afla noutăţi legate de audieri.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite