FOTOGALERIE Împuşcături şi lovituri de cuţit într-un club de fiţe din Iaşi. Şapte persoane au ajuns la spital UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul a început de la o fată în Master Pub, duminică în jurul orei 2.00. O tânără a fost împuşcată în zona capului cu un pistol cu bile de cauciuc. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru calmarea spiritelor.

Ora 15.55 Imaginile de la conflictul izbucnit duminică au fost înregistrate de camerele de supraveghere ale clubului. În prezent, acestea se află în posesia Poliţiei pentru cercetări. Managerul de la Master Pub spune că nu s-a mai confruntat niciodată cu astfel de evenimente.

„Este prima dată în patru ani când a fost un asemenea scandal la noi în Master Pub. Probabil totul a plecat de la băutură“, spune Eugen Damian, managerul de la Master Pub.

Ora 11.50 Un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi îi audiază în prezent pe Ion Hârtopanu. În cursul după-amiezii, magistratul o va audia şi pe tânăra care a tras cu pistolul, Mădălina H., de 25 de ani. Peste câteva ore procurorul va decide dacă reţine vreo persoană în acest caz.

Ora 10.50: Ioan Hârtopanu, în vârstă de 26 de ani, tânărul care ar fi lovit cu cuţitul mai mulţi agenţi de pază din club, este şi el internat la spital. Ieşeanul, membru al clanului Hârtopanu, are fractură de bază craniană, iar starea lui este stabilă. „Nu ştiu mare lucru despre ce s-a întâmplat. Acum am ajuns şi eu la spital“, a spus tatăl tânărului. Salonul unde este internat Ion Hîrtopanu este păzit de trei poliţişti.

Vezi aici cine este Ion Hârtopanu

Ora 9.25: Mai mulţi martori ai scandalului din club au fost audiaţi la Secţia 2 Poliţie. Două fete şi patru băieţi le-au povestit oamenilor legii de la ce a pornit scandalul.

Ora 9.05: Ieşeanul care a înjunghiat mai mulţi agenţi de pază şi fata care a folosit pistolul cu bile de cauciuc au comis mai multe infracţiuni. „S-a întocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, port ilegal de armă albă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale pentru victime se va face şi încadrarea juridică a faptelor“, a mai spus Mădălin Ţăranu.

Ora 8.40: Cinci dintre ieşenii implicaţi în bătaia din Master Pub au ajuns la Unitatea de Urgenţe din Copou, unul la Spitalul „Sf. Spiridon“, iar tînăra împuşcată în zona capului este internată la Neurochirurgie. „La noi au ajuns cinci dintre persoanele implicate în scandal. Trei, care prezentau plăgi şi contuzii minore, au primit îngrijiri medicale şi au plecat acasă. Celelalte două persoane, cu răni mai grave de cuţit, au rămas internate“, a explicat Tudor Ciuhodaru, medic la Unitatea de Urgenţe din Copou. 

image

Cele două persoane internate sunt agenţi de pază la clubul din Copou. Unul este internat la Chirurgie Plastică cu o coapsă tăiată, iar celălalt are tăieturi în abdomen, pe braţul şi antebraţul drept.

Vezi şi:

Tineri împuşcaţi într-un bar din comuna ieşeană Cotnari de un vânător (UPDATE)

„Distracţie“ nocturnă la Iaşi. Un bărbat a tras două focuri de armă pe stradă, fără nici un motiv

Ora 8.25: Tinerii implicaţi în scandalul din Master Pub au fost identificaţi şi le dau acum explicaţii oamenilor legii. „Pentru stingerea conflictului au intervenit imediat echipaje de la Intervenţie Rapidă şi agenţi de la Secţia 2 Poliţie. Toate persoanele implicate în conflict sunt indentificate. Unele dau declaraţii la Poliţie, iar celelalte sunt la spital pentru îngrijiri medicale“, a declarat Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvînt al Poliţiei Iaşi. 

Ora 7.20: Un tînăr a sărit la bătaie în momentul în care un alt ieşean i-a făcut avansuri unei fete din grup. Au intervenit bodigarzii de la club, moment în care tînărul a scos un cuţit şi a început să îi lovească pe agenţii de pază din club. Între timp, o tînără din grup a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, iar altă fată a fost atinsă în zona capului.

În urma altercaţiei, au fost rănite şapte persoane. Patru agenţi de pază au ajuns la spital cu lovituri de cuţit, tînărul cuţitar, dar şi fata împuşcată cu bile de cauciuc în zona capului. 

Vom reveni cu amănunte

Rămâni pe iasi.adevarul.ro

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite