Tineri împuşcaţi într-un bar din comuna ieşeană Cotnari de un vânător (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din comuna ieşeană Cotnari au ajuns duminică dimineaţă la spital în urma unui scandal cu împuşcături, care a avut loc într-un bar din sat.

Ora 12.15 Ceilalţi doi răniţi care au ajuns la spital au povestit cum s-a întâmplat incidentul. Din spusele lor se pare că vănâtorul se cunoştea cu patronul barului. Posesorul armei a ieşit din local, a scos din portbagaj o puşcă de vănâtoare şi a început să tragă în clienţi.

„Eram în local, serveam o bere. A ieşit o încăierare foarte mare. Eu nu am participat la ea. La un moment dat o persoană a fugit. A luat o puşcă de vânătoare cu două ţevi din portbagaj şi fără să ameninţe pe cinva a tras cu arma prin uşa localului. Aseară, în jurul orei 23.30 am ajuns la spital la Hârlău cu o maşină particulară. Cei de acolo mi-au zis să stau toată noaptea. Azi dimineaţă a venit un prieten de-al meu şi l-a trezit pe doctor, că el dormea, şi le-am zis să ne facă bilete de trimitere la Iaşi că el a spus că abia mâine poate să ne facă radiografia şi să ne scoată alicea", povesteşte unul dintre răniţi.

Ora 11.45 În urmă cu puţin timp, la secţia exterioară a Spitalului „Sfântul Spiridon“ au ajuns şi celelalte două persoane implicate în scandal care au fost împuşcate.

„Ceilalţi doi pacienţi de 24 şi 37 de ani sunt în curs de evaluare clinică, imagistică şi biologică, iar leziunile vor fi rezolvate chirurgical. Prognosticul vital este favorabil, iar cel funcţional rămâne rezervat“, spune doctorul Tudor Ciuhodaru.

Tânărul de 27 de ani care a ajuns în această dimineaţă la spital cu multiple plăgi împuşcate este de patru ore în sala de operaţie.

Ora 10.25 Bărbatul care a tras focurile de armă avea permis de port armă de vânătoare.

Ora 8.31: Oamenii legii spun că în scandalul cu împuşcături au fost implicate cinci persoane. „Cei cinci au avut o discuţie contradictorie, iar la un moment dat un bărbat care deţinea arma legal a scos un pistol cu alice şi a executat două focuri de armă. Trei persoane au fost rănite. Poliţia face cercetări pentru uz de armă“, a declarat Alina Vezeteu, purtătorul de cuvant al Poliţiei Iaşi. 

Cele trei persoane rănite în urma scandalului au între 27 şi 40 de ani. Bărbatul de 27 de ani este în stare gravă la Spitalul de Urgenţe, iar ceilalţi doi răniţi sunt internaţi la Hârlău, cu răni uşoare.

Ora 8.10: Un bărbat de 27 de ani este în stare gravă şi a intrat în operaţie în această dimineaţă. „Prognosticul rămâne rezervat din cauza severităţii lezionale şi complicaţiilor posibile. Nu există sfârşit de săptămână în care să nu ajungă zeci de pacienţi la spital în urma agresiunilor, în general pe fondul consumului de alcool şi constatăm creşterea incidenţei celor realizate prin arme de foc“, a declarat doctorul Tudor Ciuhodaru, medic de urgenţă la secţia Copou a Spitalului „Sfântul Spiridon“ Iaşi.

Vezi şi:

UPDATE Fiul fostei directoare de la Terom şi un fiu de preot reţinuţi în urma unui scandal armat în Iaşi FOTO

Oamenii legii încearcă acum să afle ce s-a întamplat în barul din comuna Cotnari.

Vom reveni cu amănunte

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite