„Prinţul ţiganilor” a fost trimis în judecată pentru trafic de cocaină FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmos Tănase, "Prinţul ţiganilor"
Cosmos Tănase, "Prinţul ţiganilor"

Cosmos Tănase (39 de ani), supranumit şi „Prinţul ţiganilor" a fost acuzat de procurorii DIICOT Iaşi de trafic de droguri de mare risc şi iniţiere sau constituire de grup infracţional organizat. Acesta ar fi organizat preluarea cantităţii de 1,6 kilograme de cocaină din Spania şi ar fi încercat să o vândă în România.

Cei doi locotenenţi ai lui Cosmos Tănase au fost şi ei trimişi în judecată, miercuri, de procurorii DIICOT Iaşi. Astfel, Costel Puia (42 de ani) şi Costel Cozma (43 de ani)  au fost acuzaţi de iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup şi trafic de droguri de mare risc. Ultimul a fost trimis în judecată şi pentru introducere, în ţară, fără drept, de droguri de mare risc.

Cosmos Tănase a fost dus în Arestul IPJ

Daţi click pe colaj pentru mai multe imagini cu Cosmos Tănase

EXCLUSIV Peripeţii cu drogurile lui Cosmos Tănase demne de filmele cu mafioţi

Primul termen al procesului va fi pe 17 iulie.Anchetatorii susţin că numitul Cosmos Tănase era liderul grupării de trafic de droguri de mare risc. Acesta ar fi organizat preluarea cantităţii de 1,6 kilograme de cocaină din Spania, transportul acesteia prin intermediul locotenenţilor săi, Costel Cozma şi Costel Puia, zis Cocai."Marfa" a fost depozitată la locuinţa celor doi apropiaţi, iar Cocai s-ar fi ocupat de porţionarea ei. Cosmos ar fi apelat pentru distribuţia cocainei şi la fratele său, Cristache (zis Amar) şi la fiul său, Aleodor.

Cum acţiona gruparea condusă de interlopul ieşean Cosmos Tănase VIDEO

Potrivit dosarului de urmărire penală, drogurile deţinute de Cosmos Tănase urmau să ajungă în judeţul Galaţi, la un clan interlop dinTecuci, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat deoarece interlopul ieşean a fost arestat, în februarie 2012.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla ştirile din Capitala Moldovei

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite