EXCLUSIV Peripeţii cu drogurile lui Cosmos Tănase demne de filmele cu mafioţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit propunerii de arestare preventivă, Cosmos Tănase era să fie înşelat de un partener de afaceri care a vrut să-i fure cocaina. „Prinţul ţiganilor" a fost arestat pentru 29 de zile de Tribunalul Iaşi pentru trafic de droguri de mare risc şi introducere în ţară de droguri de mare risc.

image

Anchetatorii susţin că, în luna noiembrie 2011, Cosmos Tănase ar fi procurat 1,6 kilograme de cocaină prin intermediul spaniolului Ramon Aliuherrero. Pentru ca drogurile să fie preluate, „prinţul ţiganilor" i-a trimis la Barcelona, în decembrie 2011, pe Costel Cozma şi pe Sandu Peltz.

UPDATE "Prinţul ţiganilor", Cosmos Tănase, reţinut pentru trafic de cocaină GALERIE FOTO

Clanurile care fac legea în Capitala Moldovei FOTO

Implicarea  lui Sandu Peltz în operaţiune de către Cosmos Tănase a avut ca raţiune faptul că acesta era în legătură cu un potenţial client al stupefiantelor, care ar fi urmat să efectueze plata în Germania, ulterior recepţionării mărfii", se precizează în propunerea de arestare preventivă. Însă anchetatorii susţin că Peltz „a intenţionat să-şi înşele partenerii, prin înscenarea unui atac asupra lui Cozma Costel" pentru a lua cocaina şi a o vinde singur.

De unde vin banii interlopului ieşean Cosmos Tănase FOTO

Astfel, partenerul de afaceri ar fi trimis patru persoane care i-ar fi furat geanta lui Cozma. Hoţii au avut însă o mare surpriză pentru că bagajul era gol.

UPDATE "Prinţul ţiganilor", Cosmos Tănase, a fost arestat VIDEO

„În momentul în care Cozma Costel a ieşit în faţa hotelului a fost acostat de patru persoane  care l-au deposedat de geantă, însă, la recomandarea lui Cosmos Tănase (informat permanent de Cozma Costel de comportamentul lui Peltz Sandu ) acesta nu a avut asupra sa geanta în care se aflau drogurile ci o geantă identică", au precizat anchetatorii în propunerea de arestare preventivă.

Lux şi manele la ultima petrecere a lui Cosmos Tănase. Vezi cum s-a distrat interlopul FOTO

 Cosmos Tănase ar fi apelat la ajutorul unui prieten care l-a mutat pe Cozma într-un alt hotel. Cocaina a fost adusă în ţară la jumătatea lunii decembrie. Cosmos Tănase împreună cu Costel Cozma şi Costel Puia au fost arestaţi, pe 21 februarie, de Tribunalul Iaşi pentru 29 de zile.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite