Cum acţiona gruparea condusă de interlopul ieşean Cosmos Tănase VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Cocai si Costel Cozma
Costel Cocai si Costel Cozma

Potrvit procurorilor, Cosmos Tănase (38 de ani) ar fi liderul unei grup infracţional format din zece persoane, români şi spanioli. Oamenii lui de încredere, Costel Cozma şi Costel Puia, au fost reţinuţi de procurori după ce au fost prinşi cu 1,3 kilograme de cocaină.

Oamenii legii susţin că gruparea condusă de "Prinţul ţiganilor" ar fi introdus în ţară droguri de mare risc. În jur de 200 de grame de cocaină au fost vândute unor apropiaţi, iar 30 de grame de droguri au ajuns la poliţiştii sub acoperire.

VEZI CUM ACŢIONA REŢEAUA

În timpul descinderilor au mai fost ridicate 3 grame de cocaină, 10 grame de canabis, 5.460 de lei, 3.350 de euro, două maşini, 10 carduri, 10 telefoane mobile, două cântare, laptopuri şi calculatoare.

"Prinţul ţiganilor", Cosmos Tănase va fi adus în faţa judecătorilor

UPDATE "Prinţul ţiganilor", Cosmos Tănase, reţinut pentru trafic de cocaină GALERIE FOTO

"În perioada noiembrie 2011 - februarie 2012,  inculpatul Tănase Cosmos a organizat şi finanţat transportul  pe cale aeriană a cantităţii de 1,6 kilograme cocaină, pe ruta Spania (Barcelona) - Romania (Iaşi).Drogurile de mare risc erau depozitate la locuinţele inculpaţilor Puia Costel și Cozma Costel şi ulterior comercializate de către membrii grupării pe raza municipiului Iași, la preţul de 80 de Euro/doză“, se arată în comunicatul DIICOT.

Peripeţii cu drogurile lui Cosmos Tănase demne de filmele cu mafioţi

De unde vin banii interlopului ieşean Cosmos Tănase FOTO

Luni, Costel Puia şi Costel Cozma, oamenii de încredere ai lui Cosmos Tănase, au fost prinşi în flagrant cu o cantitate de aproape 1,3 kilograme de cocaină în valoare de 130.000 de euro.Pentru prinderea acestora poliţiştii români au cooperat cu cei spanioli.

Cosmos Tănase a fost dus în Arestul IPJ

Daţi click pe colaj pentru mai multe imagini cu Cosmos Tănase

Procurorii au cerut arestarea pentru 29 de zile pentru Cosmos Tănase, Costel Puia şi Costel Cozma.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

  

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite