Primăria Iaşi, despre haosul din Fundaţie: „Şoferii nu se încadrează bine în intersecţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trafic aglomerat din cauza nămeţilor
Trafic aglomerat din cauza nămeţilor

Oficialii din Primărie dau vina pe şoferi pentru haosul din traficul de la Fundaţie din fiecare dimineaţă.

„Vestitorii primăverii“ au împânzit Iaşiul şi distrug nervii şoferilor FOTOGALERIE

Edilii nu văd blocajele care se formează în Fundaţie, doar vina şoferilor care nu se încadrează bine. „Nu acea bandă închisă este motivul pentru care pentru care circulaţia este blocată. Lumea se orientează nepotrivit în intersecţie. Nu este un blocaj în Fundaţie, ci imposibilitatea şoferilor de a se incadra în intersecţie", a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei.

Bătaie de joc: Pasarela Socola spartă de gropi deşi a fost peticită recent (FOTO)

Poliţiştii rutieri vor fi mobilizaţi în intersecţia de la Fundaţie pentru a se mai forma blocaje la primele ore ale dimineţii. Şoferii fac şi jumătate de oră între Şcoala „Petru Poni“ şi Fundaţie după ce o bandă a fost închisă din cauza săpăturilor. Pentru fluidizarea traficului ep timpul şantierelor, şefii din Primărie vor colabora cu profesorul universitar Radu Gaiginschi, directorul departamentului Transporturi şi Expertiză Tehnică Rutieră din cadrul Universităţii Tehnice „Gh. Asachi" Iaşi, pentru a oferi consultanţă municipalităţii pentru dirijarea traficului dat peste cap de şantiere.

Plombări de iarnă pe străzile din Iaşi, după ce şoferii fac accidente din cauza gropilor

„Trebuie să începem să gândim unitar toate şantierele, nu trebuie lăsat doar la latitudinea managerilor de proiect", a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei.

Încălzirea vremii i-a scos din hibernare şi alte şantiere din oraş. Lucrările au fost reluate şi pe strada Palat, Copou, Sărărie şi pe străzile Sarmisegetuza şi Vitejilor. Lucrările vor începe şi pe şantierul veşnic din Tătăraşi.

Citeşte mâine pe iasi.adevarul.ro cum se chinuie şoferii să traverseze zona Fundaţie.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite