Plombări de iarnă pe străzile din Iaşi, după ce şoferii fac accidente din cauza gropilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muncitorii societăţii Citadin vor plomba zilele acestea pasarela Bucium.

Bătaie de joc: Pasarela Socola spartă de gropi deşi a fost peticită recent (FOTO)

Solicitarea vine din partea Poliţiei Rutiere care a cerut Primăriei să nu mai aştepte primăvara pentru a astupa gropile, ci să le plombeze cât mai urgent din cauza unui accident rutier care s-a produs în weekend din cauza stării deplorabile a carosabilului. Un şofer a încercat să evite o groapă, a intrat pe contrasens şi a avariat o altă maşină. Pasarela trebuia reabilitată de o lună de către firma contractată de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi, fiind un sector din DN24 care traversează municipiul.

„Am discutat cu cei de la Citadin să plombeze pe pasajul Bucium. Este o solicitare de la Poliţia Rutieră. Vom interveni noi, apoi vom trimite factura celor de la DRDP", a spus Mihai Chirica, directorul tehnic al Primăriei.

Reprezentanţii Primăriei vor mai plomba şi pe pasajul Nicolina, pe strada Muzicescu. Societatea Apavital a fost somată să acopere şanţul lăsat în urma schimbării unor conducte. „Am cerut celor de la Apavital să acopere un şanţ de la intersecţia străzilor Arcu şi Băncilă. Am trimis inspectorii să sancţioneze societatea pentru un şanţ de pe strada Ghibănescu. Îţi rupi roata acolo", a mai spus Mihai Chirica.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite