„Vestitorii primăverii“ au împânzit Iaşiul şi distrug nervii şoferilor FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iaşiul s-a umplut de gropi
Iaşiul s-a umplut de gropi

Nici bine nu s-a topit zăpada că şoferii din Iaşi iar trebuie să-şi rupă maşinile în toate gropile care au apărut peste noapte pe carosabil. Majoritatea străzilor arată ca după bombardament.

Cele mai scumpe gropi din Moldova sunt la Iaşi (FOTO)

„Sunt şanţuri, gropi în oraş care îngreunează circulaţia. S-au format în intersecţii şi pe străzi principale, cum este Sf. Lazăr. Ar trebui verificate şi acoperite, în special cele care îngreunează circulaţia", a spus consilierul local Radu Botez.

Iaşiul s-a umplut de gropi

Plombări de iarnă pe străzile din Iaşi, după ce şoferii fac accidente din cauza gropilor

Şefii din Primăriei susţin că au început primele plombări încă din prima zi a lunii martie, folosind mixtură asfaltică la rece. Soluţia folosită este una inedită.

Gropile vor fi umplute cu piatra mărunţită rezultată din spargerea bordurilor scose în toamnă anului trecut de pe mai multe străzi ale oraşului.

Bătaie de joc: Pasarela Socola spartă de gropi deşi a fost peticită recent (FOTO)

Probleme sunt şi în Fundaţie, acolo unde circulaţie este restricţionată din cauza săpăturilor la reţeaua de alimentare cu apă. Consilierii locali au propus închiderea completă a circulaţiei la sfârşitul săptămânii pentru ca muncitorii să lucreze în acest timp.

„Acum sunt lucrări de deviere a reţelelor care nu presupun închiderea circulaţiei. Când vom începe lucrările de construcţie la pasaj, va trebui să deviem circulaţia pe Arcu şi Copou", a spus Mihai Chirica, directorl tehnic al Primăriei.

Rămâi pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite