Premieră de balet la Opera ieşeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică, 4 decembrie, de la ora 18.30, la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi (CCS) va avea loc premiera de balet „Anotimpurile" lui Antonio Vivaldi şi „Nuntă însângerată" după Federico Garcia Lorca.

Iubitorii de operă şi balet au ocazia să urmărească în această seară, de la ora 18.30, la CCS, o premieră de balet pusă în scenă de maeştrii invitaţi din Capitală Roxana Colceag şi Ioan Tugearu.

Trei zile de petreceri patriotice şi de deschidere a iernii

Ieşeanul care a ridicat prima cortină la Operă

Prima parte a spectacolului este dedicată „Anotimpurilor" lui Antonio Vivaldi, în regia şi coregrafia Roxanei Colceag. A doua parte a spectacolului este dedicată „Nuntă însângerate" după Federico Garcia Lorca, în regia lui Ioan Tugearu.

Cea de-a doua piesă este interpretată de ansamblul de balet al Operei Naţionale Române Iaşi format din Leonardo - Cătălin Ailiesei, logodnicul - Dumitru Buzincu, logodnica - Lăcrămioara Proca, soţia lui Leonardo - Monica Mihai şi mama - Beatrice Rancea.

Conducerea Operei anunţă că biletele la acest spectacol s-au epuizat.

Premiera a II-a va avea loc duminică, 11 decembrie, de la ora 18.30, la CCS. Preţul unui bilet este 30 de lei (stal), 20 lei (balcon).

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite