Prefectul de Iaşi, cumpărător de etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii sunt tot mai atraşi de produsele din magazinele de vise
Tinerii sunt tot mai atraşi de produsele din magazinele de vise

Prefectul Dragomir Tomaşseschi susţine că în această seară va încerca să-şi cumpere produse halucinogene pentru că are informaţii că în Iaşi mai funcţionează un astfel de „magazine de vise". Dacă va reuşi să achiziţioneze plicuri cu etnobotanice, prefectul va cere demiterea şefilor instituţiilor care se ocupă cu închiderea acestor unităţi.

În această seară, prefectul va încerca să cumpere produse halucinogene. Anunţul a fost făcut public astăzi, iar gestul său are drept scop să verifice dacă zvonul că în oraş mai funcţionează un „magazine de vise" este adevărat.

Prefectul susţine că din cele 11 unităţi care comercializau plante etnobotanice, 10 au fost închise.

Primăria Iaşi a interzis comercializarea produselor etnobotanice

Iaşi: Copilărie înlocuită cu etnobotanice şi alcool

 „Am informaţii că un magazin s-a redeschis. Voi încerca în această seară să cumpăr un asemenea plic. Dacă voi reuşi am să cer demiterea şefilor instituţiilor implicate în combaterea acestui fenomen", spune prefectul Dragomir Tomaşeschi.

Pe linia închiderii unităţilor care comercializează etnobotanice au fost realizate 32 de controale şi 6 percheziţii la domiciliu. În urma verificărilor, 7 persoane s-au ales cu dosar penal, iar 18 au fost sancţionate. 19.014 plicuri cu etnobotanice au fost confiscate, iar 91 din acestea conţineau droguri de mare risc.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite